reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Najnowsze fakty z Francji -noworodek 10 dniowy zmarł po otrzymaniu dawki witaminy Uvesterol D , przez pipetke , tą dawkę witaminy co daje sie po wyjściu ze szpitala jeden raz , dziś usuneli z rynku produkcji tą witaminę .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png
U nas to K sie podaje. Straszna wiadomość:(

reklama
Wiem KasiaMarysia to to samo , na krzywicę , tylko inna nazwa
Słucham faktów , jedni mowia ze to przez pipetke drudzy przez witaminę , ale mowia ze to pierwszy taki przypadek wiec nie wiadomo co to i od czego ..

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Dlatego jestem przeciwna podawaniu czegokolwiek dziecku , szczególnie w pierwszych dobach życia.

Ja bym wolała się na wynajętym spiąć i tam odkładać
Przerobiłam mieszkanie z teściową i to nie ma sensu. Jakbym miała mieć takie nerwy jak wy to dziewczyny.... to się przecież na dzieciach odbija. Potem dzieci też są nerwowe i płaczą.

Leeleeth kiedy do lekarza lecisz? Fajowo, znowu forum odzylo hehe Ania H by mogła wpaść z testem

atdctrd8ammce1aq.png

Cześć... zimnooo i wieje...
Moje dziecko od 2 dni za cholerę się nie budzi w nocy i prz3budzam sie mokra od mleka muszę wkladki znowu zakładać [emoji14]
Kurde sąsiedzi drzwi wystawiają i wierca a mały mi śpi.. . Oby pospał troszkę chociaż :)

Ja też uważam że mieszkanie z rodzicami to masakra... przechodziłam przez to kiedyś.. . Z S od razu wynajelismy mieszkanie jak tylko pracę dostałam tutaj... no a teraz to już w ogóle bajka płacić za swoje a nie komuś.. .

Jejku jak wieje dzisiaj... masakra...

wtedy to albo mielismy opcje sie wlasnie przeprowadzic do moich rodzicow albo zostac u M gdzie w polowie domu byly 3 pokoiki i kuchnia z malutka lazienka i opiekowac sie dwiema niepelnoletnimi siostrami M ( matka w niemczech) no i jeszcze mieszkaja tam brat z zona (wtedy mieli jedno dziecko) i ojciec pozbawiony praw rodzicielskich.
jak sie wyprowadzilismy to brat M poszedl do sadu zeby matka placila alimenty na corki to zabrala je do siebie.

a zmieszkaniaminto jest u nas taka lipa ze szok. u mnie w miasteczku to jest jedno na 4 pietrze bez windy i cena z kosmosu a w miescie 30km ode mnie to tez za sam wynajem chca od 1500 plus czynsz i oplaty. a ja tam nie chcem nawet isc bo w tym miescie jest zaklad ktory produkuje chmury (ogolnie to panele robia) ale te chmury z kominow to masakra i wiecznie jest problem bo substancje rakotworcze przekraczaja normy po 100% albo i wiecej.

reklama
Do góry