reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka Laski ;)
KasiaMarysia masakra z tym Twoim tatą... Jak tak można w ogóle powiedzieć, ja to jestem taka, że zaraz bym się "odpaliła" i mogłabym powiedzieć coś nie miłego...
Leeleeth moja przyjaciółka też niby miała cykl na straty a aktualnie 8 tc, piękny zarodeczek i serducho bije:D w ogóle to ja się śmieję, że psychika ma naprawdę wielki wpływ. Jak ja się zaczynałam starać (rok temu w styczniu) to tak po prostu palnęłam, że w lipcu już będę w ciąży, i faktycznie w czerwcu były II krechy, a ta moja przyjaciółka po pierwszej ciąży powiedziała, że drugie dziecko będzie miała sierpniowe i termin ma na 20.08 :)
Kulcia no nasza Ania_H chyba ostatnio we wrześniu się odzywała i do teraz cisza, pisałam do niej ostatnio mejla i też bez odpowiedzi. W ogóle to ten rok mógłby być tak owocny dla staraczek jak nasz poprzedni :D
OlaMagda masakra, bardzo przykra sytuacja ;/ Nie wyobrażam sobie co muszą przezywać rodzice :(

Ostatnio mój tata mnie rozbawił jak dawno nikt ;p pojechaliśmy do moich rodziców, bo moja mamuśka jechała do Niemiec (mój M w niedziele wyjeżdża na tą szkołę i ja idę do taty pomieszkać) i tak siedzimy nagle tata się mówi: "tak sobie dzisiaj wracałem z pracy, siedzę w aucie, patrzę na pola za oknem i tak mnie naszło na rozmyślenia. wiesz Ania, musisz dotrzymać do terminu, zaciskaj nogi jak by co, bo jak byś urodziła wcześniej i mamy jeszcze nie będzie to my we dwójkę zginiemy z niemowlakiem ;D hahaha

Dzisiejsza noc masakra ;/ co chwilę się budziłam, na zmianę mnie bolał lewy i prawy bok i jak by dół pleców, co chwilę siusiu i co się znowu położyłam do łózka to po chwili kolejny spacerek do łazienki. No i stękam już jak stara babcia jak muszę wstać, a mam mega niskie łóżko ;/

Dzisiaj pogoda u mnie brzydka, niby trochę śniegu jest, ale taka ciapa się zrobiła i mega wiatr wieje ;/
A ja dzisiaj na szkołę rodzenia idę na piechotkę a kawałek jednak mam hehe ;p

Miłego dzionka :)

reklama
No właśnie ciekawe co u dziewczyn. Ostatnio mialam pisac do AniH ale dowiedzialam sie o ciąży i nie napisalam. Mam nadzieję ze szybko zaciazy i sama się odezwie.
U mnie dzusiaj mija miesiac od kiedy sie dowiedzialam.

India malowalam garnierem. Ale rok temu w sierpniu jak malowalam to tez dostałam takiego samego uczulenia właśnie a wtedy malowalam farba z Joanny tylko taka w czarnym opakowaniu bo w zielonym nie było.

zrz63e5eihevjza5.png

Boże zaraz mnie szlag trafi po prostu. Ludzie to jednak czasem na prawde po prostu no słów mi brak. Robiłam kilka dni temu porządki w szafie i odłożyłam kilka ubrań w których już nie chodzę i myślę sobie nie będę ich sprzedawać oddam komuś potrzebującemu. Ubrania praktycznie jak nowe spokojnie myślę,że bym je sprzedała. Jest taka grupa w Krakowie na facebooku że można ogłosić się,że coś chcę się oddać za darmo. No i tak zrobiłam. Zgłosiło się kilka osób. Wybrałam tę która zgłosiła się jako pierwsza. Umówiłąm się z nią ,dałam ubrania. Bardzo mi dziękowała,mówiła że ma trudną sytuację,że bardzo się przydadzą. Ucieszyłam się,że mogę komuś pomóc. I oto dziś rano na Grupie Krakowskich Mam znalazłam moje ubrania które zostały przez tą Panią wystawione na sprzedaż. Zgłosiłam sprawę do administratorek. No aż mnie nosi po prostu jak tak można?! :(

Ostatnia edycja:
A chamstwo Kasiu. Ludzie tacy juz są. Jak chciała sprzedać to już chociaż mogła zrobić to tak żebyś Ty się nie dowiedziała o tym.

zrz63e5eihevjza5.png

Dzien dobry u nas zima na calego sypie i sypie .
Kasia kiedys mialam taka sama sytuacje tyle ze kanape oddalam kobiecie a na drugi dzien patrze a ona ja wystawila na sprzedaz.
Tak mnie choroba rozlozyla ze przez tydzien z lozka nie wstawalam i moj maz musial ciagle Zuzia sie zajmowac az mu zazdroscilam ze mogl tulic Zuzie. Ale to w koncu coreczka tatusia urodzona w jego dzien urodzin i nawet krew ma po tatusiu :) a nie moja . Lila tez juz dochodzi do siebie bo tez spala ciagle przez chorobe.
Pozdrawiam was

reklama
No nic za bardzo zrobić nie mogę. Zgłosiłam to do administratorek,usunęły ja z grupy i ogłoszenie też. A szkoda nerwów na przyszłość mam nauczkę :/

Do góry