reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A zaczęłam pić wapno i dużo razy mylam włosy . Ale do tej pory mnie trochę swędzi głowa i mam te rany na uszach a włosy malowalam w boże narodzenie.

zrz63e5eihevjza5.png
Czym farbowalas?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Ola, witamina D i K to.nie to samo. A tem.maluch mial 10 dni? Dlaczego mowia ze od witaminy D,.a poznoej,.ze nie wiadomo.od czego? Nie rozumiem...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

My dzisiaj mamy kontrole pod katem stawow biodrowych, a jutro druga tura drugiej dawki szczepien.

U nas tez zimnica, ale jeszcze nie tak.najgorzej. Pamietam jak po -20 w dzien bylo. Stopy tak miarzly, ze plakac sie chcialo

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India - No wlasnie nic juz z tego nie rozumie , podała niemowlakowi juz w domu była mia 10 dni dawkę uversterol D taką w pipetce mu dała dawkę i umarło dziecko , afera straszna we Francji i szukają w sumie jeszcE bo dziwne to pierwszy taki przypadek .
A witamina k i D to obie są kluczowym składnikiem stosowanym w zapobieganiu krzywicy osteoporozy i choron kostnych

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Do góry