reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A zaczęłam pić wapno i dużo razy mylam włosy . Ale do tej pory mnie trochę swędzi głowa i mam te rany na uszach a włosy malowalam w boże narodzenie.

zrz63e5eihevjza5.png
Czym farbowalas?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Ola, witamina D i K to.nie to samo. A tem.maluch mial 10 dni? Dlaczego mowia ze od witaminy D,.a poznoej,.ze nie wiadomo.od czego? Nie rozumiem...

3jvz8ribeqwvt6ck.png

My dzisiaj mamy kontrole pod katem stawow biodrowych, a jutro druga tura drugiej dawki szczepien.

U nas tez zimnica, ale jeszcze nie tak.najgorzej. Pamietam jak po -20 w dzien bylo. Stopy tak miarzly, ze plakac sie chcialo

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India - No wlasnie nic juz z tego nie rozumie , podała niemowlakowi juz w domu była mia 10 dni dawkę uversterol D taką w pipetce mu dała dawkę i umarło dziecko , afera straszna we Francji i szukają w sumie jeszcE bo dziwne to pierwszy taki przypadek .
A witamina k i D to obie są kluczowym składnikiem stosowanym w zapobieganiu krzywicy osteoporozy i choron kostnych

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Do góry