reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India kochana ja juz mam z tydzień włosy zamalowane na czarno ;) ale dostałam takiego uczulenia po farbie ze szok,bable na uszach w głowie pokrzywka jakąś normalnie i powiększone węzły chłonne za uszami . No tragedia. Więcej włosów nie pomaluje juz.

Marysiu Filip mój ma to samo piszczy mi cały czas nie płacze tylko się drze jakby go ze skóry obdzierali hehe . Ja myślę że to właśnie dziasla go tak swędza bo on przy tym strasznie się slini ze mu ciurkiem leci z buzi i musze go non stop przebierać i tak pcha te rączki tam do buzi ze aż się czasami porzyga .

Co chodzi o siadanie to Fifi mi się bez przerwy podnosi jak go karmie i w ogóle to się złapie za ręce i juz siedzi a jak go kładę z powrotem to się drze jak nie wiem . Nawet jak go poloze na poduszce to sam siada mi juz i za chwile leci do tylu hehe .Juz się nauczył sam układać na brzuszek i tylko go położę to fik i juz leży na brzuszku i się cieszy hehe ;p i bardzo chce w pionie być żeby go tak nosić to wtedy jest super świetnie nic nie boli cieszymy się.

Leeleth gratulacje kochana ;)

Violu ja mam w domu 24 stopnie i mały spi pod kocykiem w samym pajacyku.

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Leeleeth super!! Powtórz test jutro, na pewno będzie mocniejsza :-) :-)

India mala ma body na dlugi rrekaw, rzadziej na krotki i na to albo pajacyk albo kaftanik i spiochy. Aa i skarpetki na stopki. A i tak dłonie ma chlodne bo zawsze je spod kocyka wyciagnie.

Wiki l4 w ciazy zawsze jest 100% platne, nie ma innej opcji wiec tym sie nie musisz martwic. Wg mnie to moze pogadaj z szefostwem, powiedz jaka jest sytuacja, ze chcialabys pracowac ale ciagle przeziebienia itp. Jesli beda "życiowi" ludzie to myślę ze zrozumieją i docenią. Chyba nie ma sie co narazac zbytnio na choroby. Ja w aptece pracowalam ale na szczęście za dużo mnie nie lapalo. A gdzie teraz pracujesz??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Viola pracuje w sklepie z ubraniami i butami sprowymi typu nike, new balance, sorel, Columbia itd ciezko nie jest ale po 12h i klima chodzi dlatego kazdy chory. A rozmawialam dzisiaj z zastępca. On wie od poczatku, sam zaraz będzie ojcem i jak dla niego mogę isc juz. Ale poczekam miesiac jak to będzie ale uprzedzilam. Gorzej z główna kierowniczka będzie ale tym sie pozniej będę martwic.

Marysia, dzieki za pomysly, ale juz.kupilam :-*
Tekst ojca masakryczny... Brak slow

Nadziejka, wspolczuje komplikacji po farbowaniu. Pytalam o te rozjasnione wlosy, bo jak sie farbuje to szybko farba sie wyplukuje i dobrze jest zapigmentowac. Ale to juz sprawa zalatwiona u Ciebie :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

KasiaMarysia wspolczuje Ci jak można tak powiedzieć do kogokolwiek a co dopiero do własnej córki??!!
Wiktoria ja tez długo przeciagalam pójście na l4 ale teraz juz wiem ze nie było warto. I tak było gadanie ze poszlam za wcześnie. No ale następnym razem będę madrzejsza :)

Nadziejka osz w morde! Współczuje Ci, jak sobie z tym poradziłaś?

India te kolorowanki na wodę są super możesz Radkowi kupić.

No coż potem ojciec obraził się , bo przyszedł do pokoju jak mała płakała i piszczała, oparł się o szafę uśmiechnięty. Ja się pytam z czego się śmieje a ten z tekstem " a co mam plakac" powiedziałam że tak to się obraził. Magda ma zaczerwienione gardło i nie wiadomo czy to infekcja czy od pisku i płaczu. Ojciec kaszle tyle razy mu mówiłam żeby syrop pił to ma w du pie. Jak mi dziecko zaraził to nie wiem co mu zrobie!

A zaczęłam pić wapno i dużo razy mylam włosy . Ale do tej pory mnie trochę swędzi głowa i mam te rany na uszach a włosy malowalam w boże narodzenie.

zrz63e5eihevjza5.png

KasiaMarysia- biedulko :-( a ty nie masz możliwości mieszkać z P , albo sama ? Ile chcesz mieszkać z tatą? Zawsze tak bedzie nie wesoło , tak jak to pisałyśmy malejMi ze nie fajnie z rodzicami czy teściami .

U nas dziś strasznie zimno , ale to pikus w potownianiu do moich w Krakowie :-/ w piątek beda mieć -20 • w nocy [emoji32][emoji300]️[emoji301]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Najnowsze fakty z Francji -noworodek 10 dniowy zmarł po otrzymaniu dawki witaminy Uvesterol D , przez pipetke , tą dawkę witaminy co daje sie po wyjściu ze szpitala jeden raz , dziś usuneli z rynku produkcji tą witaminę .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Do góry