reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia Marysia - a wiesz ze Milenka tez mi tak piszczy , nie ze płacze tylko tak sie wydziera piszczy , ja myśle ze to zęby .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png
Wiesz że też to samo podejrzewam. Tylko gorączki brak.

reklama
Dziewczyny, a w czym i pod czym spia Wasze dzieci i przy jakiej temperaturze (w nocy)?

Nadziejka, bedziesz sie farbowala? Masz rozjasniane wlosy?

3jvz8ribeqwvt6ck.png
Ja moją ubieram różnie. Przeważnie body dł.rękaw, pajac i w śpiworek wkładam. Wcześniej miała kocyk i tak jak w rożku ją okrywałam. Teraz ma kołderkę. Dziś ma body dł.rękaw i śpiochy + gruby śpiworek ( ten cieńszy w praniu). Temp.u mnie spada w nocy do 18 stopni. Ale jak wstaje ok 1 karmić to włączam grzejnik na najmniejsze grzanie i ogrzewam Madzi pokój i sypialnie.

Mała Mi współczuje i łącze się w bólu. Mój mi wczoraj dowalił. P miał mi zamontować wieszak w kuchni i zawołał mnie w którym miejscu. Ojciec jak to zobaczył to powiedział żeby wyżej powiesił to się będę mogła powiesić....

Wiki idź na zwolnienie. Pierdziel wszystko, dzidzia jest najważniejsza.

Viola ja bym powiedziała , że faktycznie za grubo. Może dlatego marudzi? Igi jak mu za gorąco to potrafi jojczyc dziś był w body na długi rękaw I zmieniłam na krótki i od razu gebulka uśmiechnięta.

atdctrd8ammce1aq.png
No kulcia tylko ona marudzi w dzien, na noc ładnie zasypia i spi. Ale juz dziś ubralam jej tylko body i spiochy. Bez bluzeczki.
Ale zauważyłam ze w dzien jak marudzi a rozepne jej pajaca i moze pofikac sobie nozkami to.jest cala happy. Tylko chwilę i zaczyna psikac i zaraz boje sie czy jej nie zimno...
To myslicie ze jak w dzień ma body na dlugi, i pajaca albo polspiochy i bluzeczke i mam ja w rozku to może byc cieplo też?? Kurde, może... ja wiem ze dzieci nie maja termoregulacji.ale moja mama zaraz ze ma chlodne lapki, przykryj ją [emoji52]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
A czemu wkładasz w rożek do spania? Ja to pamiętam że rożek to nam służyl jako podkład do zmiany pieluch :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No nie wiem, bo mi tak wygodniej położyć ja na bok jak ulewa i zasypia... no i jak byla mniejsza latwiej bylo ja trzymac :-) a teraz to chyba tak z przyzyczajenia juz

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry