reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia Marysia - a wiesz ze Milenka tez mi tak piszczy , nie ze płacze tylko tak sie wydziera piszczy , ja myśle ze to zęby .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png
Wiesz że też to samo podejrzewam. Tylko gorączki brak.

reklama
Dziewczyny, a w czym i pod czym spia Wasze dzieci i przy jakiej temperaturze (w nocy)?

Nadziejka, bedziesz sie farbowala? Masz rozjasniane wlosy?

3jvz8ribeqwvt6ck.png
Ja moją ubieram różnie. Przeważnie body dł.rękaw, pajac i w śpiworek wkładam. Wcześniej miała kocyk i tak jak w rożku ją okrywałam. Teraz ma kołderkę. Dziś ma body dł.rękaw i śpiochy + gruby śpiworek ( ten cieńszy w praniu). Temp.u mnie spada w nocy do 18 stopni. Ale jak wstaje ok 1 karmić to włączam grzejnik na najmniejsze grzanie i ogrzewam Madzi pokój i sypialnie.

Mała Mi współczuje i łącze się w bólu. Mój mi wczoraj dowalił. P miał mi zamontować wieszak w kuchni i zawołał mnie w którym miejscu. Ojciec jak to zobaczył to powiedział żeby wyżej powiesił to się będę mogła powiesić....

Wiki idź na zwolnienie. Pierdziel wszystko, dzidzia jest najważniejsza.

Viola ja bym powiedziała , że faktycznie za grubo. Może dlatego marudzi? Igi jak mu za gorąco to potrafi jojczyc dziś był w body na długi rękaw I zmieniłam na krótki i od razu gebulka uśmiechnięta.

atdctrd8ammce1aq.png
No kulcia tylko ona marudzi w dzien, na noc ładnie zasypia i spi. Ale juz dziś ubralam jej tylko body i spiochy. Bez bluzeczki.
Ale zauważyłam ze w dzien jak marudzi a rozepne jej pajaca i moze pofikac sobie nozkami to.jest cala happy. Tylko chwilę i zaczyna psikac i zaraz boje sie czy jej nie zimno...
To myslicie ze jak w dzień ma body na dlugi, i pajaca albo polspiochy i bluzeczke i mam ja w rozku to może byc cieplo też?? Kurde, może... ja wiem ze dzieci nie maja termoregulacji.ale moja mama zaraz ze ma chlodne lapki, przykryj ją [emoji52]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
A czemu wkładasz w rożek do spania? Ja to pamiętam że rożek to nam służyl jako podkład do zmiany pieluch :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No nie wiem, bo mi tak wygodniej położyć ja na bok jak ulewa i zasypia... no i jak byla mniejsza latwiej bylo ja trzymac :-) a teraz to chyba tak z przyzyczajenia juz

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry