reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę.
Zrobiłam na dzień chłopaka galaretkę dla M i miałam taka dwukolorową że rozrabia si gorącej wodzie a potem dodaje zimna. Już ponad dwie godz minęły a ta nie chce stężeć. chyba zrobię zwykłą...

Super projekty macie dziewczyny :)
Pewnie nie możecie się doczekać przeprowadzki. Mała u ciebie to jeszcze potrwa... ale będziecie u siebie.

Kasia Marysia co słychać jak ta wysypka byłaś na ip

co tu tak cicho... my zamiast wziąć się za robotę to leży my. .. ja znowu mam nos zatkany. .. a i tak czuję jak śmierdzi farba. .. cały dzień w tym smrodzie siedzę. .. zaraz się wezmę za sprzątanie. poodkurzam i w ogóle. ..i kawę wypije koniecznie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia my sie juz wprowadzilismy tylko teraz tak awaryjnie dwa tygodnie mieszkam u rodzicow w razie porodu zeby miec gdzie mala zostawic, jutro wracam.
Zyciowa to nie dobrze tak siedziec caly dzien w smrodzie farby moze ty nie sprzataj tylko pootwieraj okna i na spacer idzcie .
MalaMi twoj tez fajny domek nie obejrzycie sie kiedy i bedziecie sie wprowadzac :)
Anka na ktora godz masz wizyte ?
Marysiu hop hop gdzie sie podziewasz ?

ja tez cos sie srednio czuje, oby nie przeziebienie znowu... moj mnie dzis zalamal. mial miec jeden mecz w niedziele na 11 a in mi oswiadcza ze jednak ma jeszcze jeden ba 15.... no nie umie troche odpuscic.... nie dosc ze w tyg go calymi dniami nie ma to jeszcze w weekendy tez

reklama
Ta pogoda taka ,że łatwo o choróbsko. Byłam dziś w moim przedszkolu załatwić jakieś formalności bo jestem na l4 i się okazało,że jest tam epidemia grypy bostońskiej :/

Do góry