reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola ja tez dziś pospałam Jednak z mężem lepiej się wysypiam :D

Dzwoneczku to super, taka niespodzianka to teraz czekamy na dzidzię
India kurcze to już tydzień zleciał :)

Życiowa współczuje wiem jakie to wkurzające jak się remont przeciąga.

Kasia dobrze że na l4 jesteś bo w przedszkolu to co chwile jakieś wirusy Ale bostonka to ci nowość...u mojego chrześniaka podejrzewali to ale on miał te pęcherze na całych nóżkach

India mi przy Filipie kazali psikac raz dziennie i tym sposobem kikut odpadl dop po 4tyg :/
Teraz juz jestem mądrzejsza i wiem żeby psikac przy każdej zmianie pieluszki.

Dora noo wiadomo ze przy mężu to lepiej się spi ;)

My zaraz wybieramy się do miasta, popołudniu idziemy na roczek do mojej kuzynki - uwaga Ismenki :) ale moja ciocia ogólnie ma upodobania do innych imion- ma 4 córki: Karle, Nelly, Glorie i teraz Ismenę :)

Viola bardzo oryginalne imiona A nazwisko jakie?
Bo czasem to niezłe miksy wychodzą Ja miałam ostatnio pacjentkę Jessicę a nazwisko mega pospolite wiec w całości brzmiało to dość zabawnie

reklama
Ania gratuluje:)

Dora ja pomidorow nie moglam :( alergiczne były dla mnie

India ja robilam jak Kulka tez po tym jak mi pediatra pokazal tez bylam w szoku.

Dzwoneczku to teraz bezpiecznie juz sie czujesz:)

Wybaczcie, jestem nie do życia. Ti moje dlonie... Bede musiala odstawic mala. Od dzis bede sciagala i mrozila pokarm.
1475313307730.jpg
1475313318170.jpg

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Załączniki

• 1475313307730.jpg
    1475313307730.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 227
  • 1475313318170.jpg
    1475313318170.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 229
Do góry