reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę.
Zrobiłam na dzień chłopaka galaretkę dla M i miałam taka dwukolorową że rozrabia si gorącej wodzie a potem dodaje zimna. Już ponad dwie godz minęły a ta nie chce stężeć. chyba zrobię zwykłą...

Super projekty macie dziewczyny :)
Pewnie nie możecie się doczekać przeprowadzki. Mała u ciebie to jeszcze potrwa... ale będziecie u siebie.

Kasia Marysia co słychać jak ta wysypka byłaś na ip

co tu tak cicho... my zamiast wziąć się za robotę to leży my. .. ja znowu mam nos zatkany. .. a i tak czuję jak śmierdzi farba. .. cały dzień w tym smrodzie siedzę. .. zaraz się wezmę za sprzątanie. poodkurzam i w ogóle. ..i kawę wypije koniecznie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia my sie juz wprowadzilismy tylko teraz tak awaryjnie dwa tygodnie mieszkam u rodzicow w razie porodu zeby miec gdzie mala zostawic, jutro wracam.
Zyciowa to nie dobrze tak siedziec caly dzien w smrodzie farby moze ty nie sprzataj tylko pootwieraj okna i na spacer idzcie .
MalaMi twoj tez fajny domek nie obejrzycie sie kiedy i bedziecie sie wprowadzac :)
Anka na ktora godz masz wizyte ?
Marysiu hop hop gdzie sie podziewasz ?

ja tez cos sie srednio czuje, oby nie przeziebienie znowu... moj mnie dzis zalamal. mial miec jeden mecz w niedziele na 11 a in mi oswiadcza ze jednak ma jeszcze jeden ba 15.... no nie umie troche odpuscic.... nie dosc ze w tyg go calymi dniami nie ma to jeszcze w weekendy tez

reklama
Ta pogoda taka ,że łatwo o choróbsko. Byłam dziś w moim przedszkolu załatwić jakieś formalności bo jestem na l4 i się okazało,że jest tam epidemia grypy bostońskiej :/

Do góry