reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ja tez od kilku dni jakaś niewyraźna jestem... najbardziej mnie przeraża ze mam kaszel... oby przeszedł do piątku bo po cc kaszel to masakra...
ja się dzisiaj zabrałam za szykowanie powoli wszystkiego. .. ale to jest syzyfowa praca póki nie mam szafy jednej. a w pon jeszcze przyjdą ścianę kończyć i nie możemy zacząć szafy robić. ..
poza tym mam taką zgage po mielonych ze szok... aż uszy pieką[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzwoneczku, to zycze szybkiego porodu!! Bedzie pazdziernikowa dzidzia :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Mamusie, powiedzcie mi, bo ja juz nie pamietam. Jak bardzo mozna ingerowac w pepek??? Kikut z na gorze sie odkleja, w srodku troche wydzieliny jest i nie wiem czy probowac wklasac tam patyczek czy cos. Boje sie, ze jej oderwe ten kikut

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Ja tylko psikalam i nic się z tym nie działo. Położna przyszła i pokazała jak to robić. Dość brutalnie to wyglądało ale efekt to kikut w pampersie po dwóch dniach ; )

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry