reklama
dora032
Fanka BB :)
Anka trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę.
Zrobiłam na dzień chłopaka galaretkę dla M i miałam taka dwukolorową że rozrabia si gorącej wodzie a potem dodaje zimna. Już ponad dwie godz minęły a ta nie chce stężeć. chyba zrobię zwykłą...
Zrobiłam na dzień chłopaka galaretkę dla M i miałam taka dwukolorową że rozrabia si gorącej wodzie a potem dodaje zimna. Już ponad dwie godz minęły a ta nie chce stężeć. chyba zrobię zwykłą...
Życiowa
co tu tak cicho... my zamiast wziąć się za robotę to leży my. .. ja znowu mam nos zatkany. .. a i tak czuję jak śmierdzi farba. .. cały dzień w tym smrodzie siedzę. .. zaraz się wezmę za sprzątanie. poodkurzam i w ogóle. ..i kawę wypije koniecznie
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
dzwoneczek85
Dorcia my sie juz wprowadzilismy tylko teraz tak awaryjnie dwa tygodnie mieszkam u rodzicow w razie porodu zeby miec gdzie mala zostawic, jutro wracam.
Zyciowa to nie dobrze tak siedziec caly dzien w smrodzie farby moze ty nie sprzataj tylko pootwieraj okna i na spacer idzcie .
MalaMi twoj tez fajny domek nie obejrzycie sie kiedy i bedziecie sie wprowadzac
Anka na ktora godz masz wizyte ?
Marysiu hop hop gdzie sie podziewasz ?
Zyciowa to nie dobrze tak siedziec caly dzien w smrodzie farby moze ty nie sprzataj tylko pootwieraj okna i na spacer idzcie .
MalaMi twoj tez fajny domek nie obejrzycie sie kiedy i bedziecie sie wprowadzac
Anka na ktora godz masz wizyte ?
Marysiu hop hop gdzie sie podziewasz ?
Anka_32
Mialam miec wizyte na 18 ale ginka napisala czy moge byc na 10 wiec jeszcze lepiej
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
MałaMi90
ja tez cos sie srednio czuje, oby nie przeziebienie znowu... moj mnie dzis zalamal. mial miec jeden mecz w niedziele na 11 a in mi oswiadcza ze jednak ma jeszcze jeden ba 15.... no nie umie troche odpuscic.... nie dosc ze w tyg go calymi dniami nie ma to jeszcze w weekendy tez
reklama