reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja wlasnie mialam ktg i czekam na wizyte.
Dzieki India za liste :)
A czy czuje sie porodowo to nie wiem jak maz przyjedzie to chyba bede okna myla aby sie zaczel, ale chyba seks bedzie lepszym rozwiazaniem bo maz wyposzczony przyjedzie :)
Zajade do domu to z ciekawosci swoj bebenek zmierze

dzwoneczku wy duzy dom budowaliscie? dalabys nazwe projektu?
nasz bedzie mial okolo 130mkw plus pom gosp. kotlownia itp. garaz stawialismy osobno

Będę obserwować ;)i dam znac;)

No Życiowa czekamy na zdjęcia maluszka jeszcze chwila i będzie ;) ale zlecialo ;p

Ania jak Cię zczyści konkretnie po tym hehe[emoji14]

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Będę obserwować ;)i dam znac;)

No Życiowa czekamy na zdjęcia maluszka jeszcze chwila i będzie ;) ale zlecialo ;p

Ania jak Cię zczyści konkretnie po tym hehe[emoji14]

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Nadziejka no wlasnie nie chce ruszuc.... a ja juz dwa dni bez kupy.... meczy mnie i mialam nadzieje hehe

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

wiecie. .. ta ciąża naprawdę mi minęła szybko... może też przez to ze tyle zmian w naszym życiu było. .. ten rok był jakiś kosmiczny dla nas...
teraz oby do piątku i żeby mały był zdrowy i żeby nie było komplikacji i zacznie się zabawa hehe
mam już dziecko ale czuje się zupełnie zielona w temacie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa, znam to uczucie :-) jak w sobote dostalam juz lozko na sali i mala to balam sie jak to bedzie jak M. juz pojdzie do domu. Co ja zrobie jak zacznie plakac? Jak to malenstwo przebrac/ przewinac...? M.poczekal az mala sie obudzi, przewinal ja, przebral i jak juz poszedl to samo sie dzialo :-) o dziwo, przewijanie i przebieranie poszlo mi bardzo sprawnie a wszystkie obawy b.szybko minely.
Wczoraj M. zostal sam na 3 godz z mala i juz wiemy, ze to za dlugo. Mala w ogole mu nie poszla spac i duzo plakala. Jak wrocilam od razu jej przeszlo jak tylko na rece wzielam...
A ciaza - fakt - zleciala w mgnieniu oka :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
A jak jak urodzilam Tosie to 9 dni sama w szpitalu. Moja mama byla raz na godzine a Z przyjezdzal popoludniami ale on bardziej zielony w tym temacie niz ja. Do tego juz potrzbowalam do domu zeby sie normalnie wykapac, polozyc na wygodnym łóżku i tak normalnie zacząć żyć. Pamiętam jak dziś jak po tych 9 dniach przyszedl lekarz i powodzial ze mozemy wyjść to zaczelam ryczec.
Wiem ze 9 dni to jest nic w porownaniu z misiacami a nawet latami ale bylo ciężko

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry