reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Ja wlasnie mialam ktg i czekam na wizyte.
Dzieki India za liste
A czy czuje sie porodowo to nie wiem jak maz przyjedzie to chyba bede okna myla aby sie zaczel, ale chyba seks bedzie lepszym rozwiazaniem bo maz wyposzczony przyjedzie
Zajade do domu to z ciekawosci swoj bebenek zmierze
Dzieki India za liste
A czy czuje sie porodowo to nie wiem jak maz przyjedzie to chyba bede okna myla aby sie zaczel, ale chyba seks bedzie lepszym rozwiazaniem bo maz wyposzczony przyjedzie
Zajade do domu to z ciekawosci swoj bebenek zmierze
Nadziejka96
Będę obserwować i dam znac
No Życiowa czekamy na zdjęcia maluszka jeszcze chwila i będzie ale zlecialo ;p
Ania jak Cię zczyści konkretnie po tym hehe[emoji14]
[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Anka_32
Nadziejka no wlasnie nie chce ruszuc.... a ja juz dwa dni bez kupy.... meczy mnie i mialam nadzieje heheBędę obserwować i dam znac
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
wiecie. .. ta ciąża naprawdę mi minęła szybko... może też przez to ze tyle zmian w naszym życiu było. .. ten rok był jakiś kosmiczny dla nas...
teraz oby do piątku i żeby mały był zdrowy i żeby nie było komplikacji i zacznie się zabawa hehe
mam już dziecko ale czuje się zupełnie zielona w temacie[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
teraz oby do piątku i żeby mały był zdrowy i żeby nie było komplikacji i zacznie się zabawa hehe
mam już dziecko ale czuje się zupełnie zielona w temacie[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Zyciowa, znam to uczucie :-) jak w sobote dostalam juz lozko na sali i mala to balam sie jak to bedzie jak M. juz pojdzie do domu. Co ja zrobie jak zacznie plakac? Jak to malenstwo przebrac/ przewinac...? M.poczekal az mala sie obudzi, przewinal ja, przebral i jak juz poszedl to samo sie dzialo :-) o dziwo, przewijanie i przebieranie poszlo mi bardzo sprawnie a wszystkie obawy b.szybko minely.
Wczoraj M. zostal sam na 3 godz z mala i juz wiemy, ze to za dlugo. Mala w ogole mu nie poszla spac i duzo plakala. Jak wrocilam od razu jej przeszlo jak tylko na rece wzielam...
A ciaza - fakt - zleciala w mgnieniu oka :-)
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Wczoraj M. zostal sam na 3 godz z mala i juz wiemy, ze to za dlugo. Mala w ogole mu nie poszla spac i duzo plakala. Jak wrocilam od razu jej przeszlo jak tylko na rece wzielam...
A ciaza - fakt - zleciala w mgnieniu oka :-)
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Mamakulka
Ja miałam łatwiej bo miałam Męża non stop. Po cc ledwo zipalam wiec bałam się zostać z nim sama ale poszło nieźle całe 4 h sama po wyjściu ze szpitala
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Anka_32
A jak jak urodzilam Tosie to 9 dni sama w szpitalu. Moja mama byla raz na godzine a Z przyjezdzal popoludniami ale on bardziej zielony w tym temacie niz ja. Do tego juz potrzbowalam do domu zeby sie normalnie wykapac, polozyc na wygodnym łóżku i tak normalnie zacząć żyć. Pamiętam jak dziś jak po tych 9 dniach przyszedl lekarz i powodzial ze mozemy wyjść to zaczelam ryczec.
Wiem ze 9 dni to jest nic w porownaniu z misiacami a nawet latami ale bylo ciężko
Wiem ze 9 dni to jest nic w porownaniu z misiacami a nawet latami ale bylo ciężko