reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ona lubi puzzle układać ale na necie nie ma jakichś fajnych a ja nie będę już biegać po sklepach ;p hulajnoge ma a deskorolke jakąś tez jej siostra kupiła .
Oj no więcej niż 200 zł nie wydam bo musze mieć kasę w tym miesiącu bo może coś będę musiała dokupić zmienić dla małego ;)

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

reklama
Drogie takie klocki??

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]
Sa zestawy roznej wielkosci. Jeden wzielismy za 130, drugi za 65. No, ale to sa chrzesnice mojego M., gdyby nie to to wybralibysmy pewnie cos tanszego.
Wydaje mi sie, ze i tak sa tansze niz klocki Lego, w ktorych moje dziecko jest zakochane

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Kasia Marysia o nie nie juz nie mam gdzie upchac następnej komody haha dobrze ze mam szafy jeszcze ;)

a lewatywa nie jest obowiązkowa. tzn jak nie chcesz to nie mogą ci jej zrobić na siłę.
a podejrzewam ze jakbyś przyjechała po odejściu wód ze skurczami to już by ci jej nie robili ze względu na rozwiniętą akcję porodowa. ..

osobiście po odejściu wód jechalabym do szpitala, ewentualnie wzięła prysznic bo brak wód jest niewskazany i liczy się czas. co innego ze skurczami... w tym przypadku można jeszcze w domu podzialac i się przygotować dokładniej :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg
Zyciowa, ja jechalam do szpitala ze skurczami i nie pytali czy chce lewatywe- to byl standard

TP 12.10

Paraplu to super wiadomości i co będziecie się starać od tego cyklu?;)

Nie teraz, w sumie to nie wiem kiedy wrocimy do tego tematu. Glowa mi nie pozwala na to, blokade mam. Zamiast sie cieszyc na mysl o tym, ze mam zielone swiatlo to sie ze strachu poryczalam w aucie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu, trzeba wierzyc, ze najgorsze za Wami i teraz bedzie wszystko dobrze :-)
Limit nieszczesc wyczerpany

TP 12.10

Kiedy będziecie gotowi to zaczniecie. ;) i nie możesz się kochana bać tylko myśleć ze takie nieszczęście dwa razy się zdarzyć nie może . ;*

Paraplu bedzie dobrze nie ma co plakac, no chyba ze ze szczescia[emoji6]

India no to jednak troszke kasy poszlo. Ale wazne ze zakup trafiony[emoji5]
Ja slyszalam, ze u mnie tez trzeba czy to cc czy sn. Np po porodzie jak sie zachce czlowiekowi to przy wysilku beda szwy bardziej bolec.

Nadziejka a wejdz na www.kreatywnedziecko.eu

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Ja wiem ale w tym momencie glowa wygrywa. Moglabym zagryzc zeby i isc za ciosem a potem zamiast sie cieszyc z 2 kresek to ryczec a przeciez nie o to raczej chodzi.
Daje sobie czas, tyle ile potrzeba. A w miedzyczasie sobie schudne, a co! :)
Juz ponad 4kg schudlam. Jeszcze 10kg zostalo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry