reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Nadziejka a może jakaś książka? fajna pozycja to "mapy" ja swojej siostrzenicy na któreś urodziny kupowałam. teraz ma już 11 lat i jeździ konno wiec zamówię jej encyklopedie koni
a jakie ma hobby?
szczerze przyznam że ta głowa tak jak patrzyłam na swoje siostrzenice (sztuk 4) szybko się nudzi...
33tc ♡Tymon♡ +12kg
a jakie ma hobby?
szczerze przyznam że ta głowa tak jak patrzyłam na swoje siostrzenice (sztuk 4) szybko się nudzi...
33tc ♡Tymon♡ +12kg
KasiaMarysia23
Dzien dobry
Pierw mialam koszmar, a pozniej fajny sen i chyba sie wyspalam.
Nadziejka fajny pomysl z taka glowa a moze puzzle jakies bajkowe np z Krainy Lodu?
Wikii tak jak napisala India. Wspolczuje kochana. Moze Viola jeszcze doradzi jak przyjdzie.
Życiowa kochana to mi w szpitalu zrobia. U mnie lewatywa obowiazkowa, ale nawet sama bym chciala dla komfortu psychicznego.
Ubranka gdzies poskladasz hihihi moze nowa komoda??
MalaMi powodzonka, oby nie bolalo. Eeh az mam ciarki.
[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]
Pierw mialam koszmar, a pozniej fajny sen i chyba sie wyspalam.
Nadziejka fajny pomysl z taka glowa a moze puzzle jakies bajkowe np z Krainy Lodu?
Wikii tak jak napisala India. Wspolczuje kochana. Moze Viola jeszcze doradzi jak przyjdzie.
Życiowa kochana to mi w szpitalu zrobia. U mnie lewatywa obowiazkowa, ale nawet sama bym chciala dla komfortu psychicznego.
Ubranka gdzies poskladasz hihihi moze nowa komoda??
MalaMi powodzonka, oby nie bolalo. Eeh az mam ciarki.
KasiaMarysia23
Drogie takie klocki??My bylismy wczoraj na urodzinach pieciolatki i kupowalismy prezent dla niej i jej siedmio letniej siostry- klocki playmobile. Jej mama dala nam cynk, ze to lubia
Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10
Mamakulka
Ja lubię kupować przydatne prezenty. Zależy ile dziecko ma lat.
Wiki maść ta co India pisze. Dobra jest.
KasiaMarysia ja też miałam zaplanowane , że sobie prysznic wezmę itp ze będę rodzic w wodzie ze znieczuleniem i w ogóle ćwiczenia żeby nie pękać ani nie nacinac oby Tobie się udało dotrzymać planu.
Mój synek jeszcze śpi. Od 2 do 5 spał z nami bo nie chciało mi się ruszać żeby go po karmieniu odnosić bo ładnie się tulil hehe a po kolejnym juz poszedł do wyrka własnego.
Dziewczyny jak polecacie kłaść niemowlę? Każdy mówi co innego. Igiemu się czasem ulewa i się boję zakrztuszenia.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wiki maść ta co India pisze. Dobra jest.
KasiaMarysia ja też miałam zaplanowane , że sobie prysznic wezmę itp ze będę rodzic w wodzie ze znieczuleniem i w ogóle ćwiczenia żeby nie pękać ani nie nacinac oby Tobie się udało dotrzymać planu.
Mój synek jeszcze śpi. Od 2 do 5 spał z nami bo nie chciało mi się ruszać żeby go po karmieniu odnosić bo ładnie się tulil hehe a po kolejnym juz poszedł do wyrka własnego.
Dziewczyny jak polecacie kłaść niemowlę? Każdy mówi co innego. Igiemu się czasem ulewa i się boję zakrztuszenia.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka96
Hmm to już sama nie wiem. Właśnie myślałam nad puzzlami, może znajdę jakieś ciekawe mam czas do 3 września. Jak nic nie znajdę to dam jej pieniążki do jej super skarbonki bo zbiera na opony zimowe do samochodu haha ;p
[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]
[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]
Życiowa
Kasia Marysia o nie nie juz nie mam gdzie upchac następnej komody haha dobrze ze mam szafy jeszcze
a lewatywa nie jest obowiązkowa. tzn jak nie chcesz to nie mogą ci jej zrobić na siłę.
a podejrzewam ze jakbyś przyjechała po odejściu wód ze skurczami to już by ci jej nie robili ze względu na rozwiniętą akcję porodowa. ..
osobiście po odejściu wód jechalabym do szpitala, ewentualnie wzięła prysznic bo brak wód jest niewskazany i liczy się czas. co innego ze skurczami... w tym przypadku można jeszcze w domu podzialac i się przygotować dokładniej
33tc ♡Tymon♡ +12kg
a lewatywa nie jest obowiązkowa. tzn jak nie chcesz to nie mogą ci jej zrobić na siłę.
a podejrzewam ze jakbyś przyjechała po odejściu wód ze skurczami to już by ci jej nie robili ze względu na rozwiniętą akcję porodowa. ..
osobiście po odejściu wód jechalabym do szpitala, ewentualnie wzięła prysznic bo brak wód jest niewskazany i liczy się czas. co innego ze skurczami... w tym przypadku można jeszcze w domu podzialac i się przygotować dokładniej
33tc ♡Tymon♡ +12kg
MałaMi90
Zyciowa mi pierw zaczely odchodzic wody i po chwili skurcze co 2-3 minuty i zrobili mi lewatywe w szpitalu, jaka ulga po tym byla hihi.
Kulcia ja malego kladlam na boki. Raz na lewy a raz na prawy i tak co karmienie go przekladalam. A jak nie spal to na pleckach lezal[emoji5] ladna ma glowke [emoji5] kolezanka kladla swoja corke tylko na plecach i mala ma bardzo splaszczona glowe z tylu takze polecam klasc dziecko raz na jednym boczku potem na drugim i na pleckach jak nie spi skoro mu sie ulewa[emoji5]
Kulcia ja malego kladlam na boki. Raz na lewy a raz na prawy i tak co karmienie go przekladalam. A jak nie spal to na pleckach lezal[emoji5] ladna ma glowke [emoji5] kolezanka kladla swoja corke tylko na plecach i mala ma bardzo splaszczona glowe z tylu takze polecam klasc dziecko raz na jednym boczku potem na drugim i na pleckach jak nie spi skoro mu sie ulewa[emoji5]
reklama
OlaMagda09
Czesc Dziewczyni :-)
KasiaMartsia-nie rob rzadkiej lewatywy nie potrzebne to wcale mi przy drugim nie robiono i był 100 razy lepszy poród .
Nadziejka- kup jej hulajnogę, albo tą deskorolkę co sama jeździ , albo książki , lub ładne ubranie:-)
KulCia- spokojnie możesz go na boczku kłaść lub na brzuszku , nawet lepiej , unikaj kładzenia na plecach grozi zakrzyuszeniem , i do tego bedzie mieć płaska główkę.
Ja dziś 3 skurcze w nocy , troche bolesne o 3h o 5h i 6h40 , do teraz cisza ...
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc
KasiaMartsia-nie rob rzadkiej lewatywy nie potrzebne to wcale mi przy drugim nie robiono i był 100 razy lepszy poród .
Nadziejka- kup jej hulajnogę, albo tą deskorolkę co sama jeździ , albo książki , lub ładne ubranie:-)
KulCia- spokojnie możesz go na boczku kłaść lub na brzuszku , nawet lepiej , unikaj kładzenia na plecach grozi zakrzyuszeniem , i do tego bedzie mieć płaska główkę.
Ja dziś 3 skurcze w nocy , troche bolesne o 3h o 5h i 6h40 , do teraz cisza ...
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc