reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Laski mowi Wam cos badanie AFP??
[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]
[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]
Mamakulka
Ryzyko raka?
Paraplu będzie co ma być. A na pewno będzie dobrze :**
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu będzie co ma być. A na pewno będzie dobrze :**
MałaMi90
Widzicie laski ile szpitali i poloznych tyle opini itp. U mnie proponowali lewatywe, wzielam ja i bylo mi o niebo lepiej[emoji5]
A co do kladzenia na brzuszku hmmm juz w szpitalu polozne mowily zeby klasc jak dziecko nie spi. Kolezanka nie kladla malego na brzuszku od poczatku to pozniej nie chcial i sie darl a teraz ma pol roku i jezdza z nim na rehabilitacje bo glowki nie moze podniesc.
A co do kladzenia na brzuszku hmmm juz w szpitalu polozne mowily zeby klasc jak dziecko nie spi. Kolezanka nie kladla malego na brzuszku od poczatku to pozniej nie chcial i sie darl a teraz ma pol roku i jezdza z nim na rehabilitacje bo glowki nie moze podniesc.
Życiowa
MałaMi niektóre dzieci nie lubią po prostu leżeć na brzuchu i się drą. .. tak jak dorośli niektórzy. .. wątpię że przez to dziecko jest rehabilitowane. bo nie podnoszenie główki świadczy min o oslabionym napięciu mięśniowym w obrębie karku i barków.
może miał dzieciaczek więcej objawów oslabionego napięcia tylko nie wszystkie mamy a nawet lekarze na to zwracają uwagę.
33tc ♡Tymon♡ +12kg
może miał dzieciaczek więcej objawów oslabionego napięcia tylko nie wszystkie mamy a nawet lekarze na to zwracają uwagę.
33tc ♡Tymon♡ +12kg
Mamakulka
Ja kładę Igiego na brzuchu jak nie śpi wlasnie a on główkę podnosi właśnie juz od tygodnia i to dość mocno. Musze zgłosić jutro bo to grubo za wcześnie.
Od kiedy maty edukacyjne można? Bo on ładnie mi leży na kocyk na sofie ale bym go położyła na mate może? Jak myślicie ?
Od kiedy maty edukacyjne można? Bo on ładnie mi leży na kocyk na sofie ale bym go położyła na mate może? Jak myślicie ?
reklama
India9
Podobno najlepiej od 3 miesiaca, jesli chodzi o kladzenie na mate w celu zainteresowania zabawkami i kolorami. Tak samo karuzelka nad lozeczkiem.Ja kładę Igiego na brzuchu jak nie śpi wlasnie a on główkę podnosi właśnie juz od tygodnia i to dość mocno. Musze zgłosić jutro bo to grubo za wcześnie.
Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10