reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka, nie chce martwic, ale.cukier chyba nie ma nic do tego, ze co trzy godziny wstawalas. Co lekarz na cukier powiedzial? Bo wizyte chybs mialas

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

reklama
No ja już w poczekalni u dentysty czekam, ale na sam dźwięk wiertła mam ochotę stąd uciec ;/
Dzwoniłam do mojego gina zapytać o znieczulenie i zdjęcie rtg ewentualne i powiedział że znieczulenie oczywiście można i jak trzeba zrobić zdjęcie to też mogę, bo wiązka jest skierowana tylko na szczękę więc nie zagraża nic i muszę mieć ten cały ochronny płaszcz na brzuchu i będzie ok. Więc trochę się uspokoiłam i już aż tak nie boli więc spokojnie mogę tu czekać na moja kolej ;)

Dzięki India ;)
W sumie to ja już po ;p byłam pewna, że boli mnie górna 6 a to się okazało 8 i już wyszłam z gabinetu bez zęba :D znieczulenie, 5 minut roboty, nic nie czułam i załatwione ;p dentysta pokazał mi mojego zęba to się zdziwiłam jak ja mogłam nic nie poczuć hehe bez sensu panikowałam ;D

KasiaMarysia tak, cały ząb wyszedł ale nie wiem o co konkretnie Ci chodzi ;)
To jeden z lepszych dentystów u mnie w mieście więc myślę że wiedział co robi :)

reklama
Nuska szacun[emoji14]ja to się dentysty boje jak ognia albo i bardziej. ...

a 8 powinno się rwac po wcześniejszym zdjęciu bo korzenie są czasami bardzo krzywe. .. ale jak się udało od razu bez problemu to super :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry