reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuśka cały czas Was podczytuję ale jakoś nie mam dużo do napisania. Widzę, ze wczoraj był czas lodów, my do 15 w łóżku, później na takiego pyszniastego loda włoskiego poszliśmy, na chwilę z mężem do pracy i do znajomych. Dawno nie mieliśmy takiego luźnego dnia.

Lucy GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

India jak tam zestaw lego? Kupiony?

Nuśka dzielna babka z Ciebie! Jak mój mąż miał wyrywane 8 to łatwo nie było. Jena była tak podła, że bidulek siedział na fotelu ponad 4 godziny. A zęba lekarz chciał zatrzymać do gablotki, bo w życiu czegoś takiego nie widział.

Kulcia słodziutki ten Twój synuś :)

reklama
Życiowa dzięki ;) ja to nawet nie widziałam, że korzenie mogą być krzywe. W ogóle to było moje pierwsze wyrywanie zęba, a jechałam będąc pewna że czeka mnie leczenie kanałowe ;p
W pierwszej chwili spanikowałam jak powiedział, że rwiemy ale wyjścia już nie miałam a do tego bardzo się bałam ewentualnego stanu zapalnego, że może później dzidziusiowi zaszkodzić więc mój strach już nie był ważny ;p
A dentysty też boję się jak ognia i najchętniej to bym w ogóle nie chodziła, ale chyba ciąża dodaje mi odwagi bo się zapisałam na kolejną wizytę ;p
Jedno co mnie martwi to to co ja teraz będę jadła, jakieś jogurty, kiśle, płynne rzeczy i czy głodna nie będę chodziła hahahah ;p
Wiiktoriiaaa dentyści to najgorsi lekarze ze wszystkich i o wiele bardziej wole wizyty u ginekologa ;p ja jak swojego zęba zobaczyłam to byłam w szoku jak można było to wyjąć bez bólu i w ogóle, to co siedziało w dziąśle było 2 razy większe od samego zęba ;p

No on mówił sam ze źle pewnie pobralam bo mocz powinien byc conajmniej 7 godzinny i dostarczony w ciagu 3 godzin od na siusiania do pojemniczka i patrzył na wyniki glukozy co robiłam na początku i po obciążeniu . A jeszcze dosyć późno zjadłam jogurt i zelkow pare na noc . I się też zapomniałam i napilam się w nocy a reszta dobrze mi powychodzila w tym moczu i on mówił ze jeśli jem za dużo słodkiego to żebym ograniczyła żeby zaraz znowu jakiejś infekcji nie było.

[emoji170][emoji179]Filipek , 36 tydzień[emoji179][emoji170]

Herbatki łyknelam sobie troszkę . Jak zawsze pilnowalam się z tym moczem i morfologia żeby późno nie pić i nie jeść to wtedy normalnie w nocy zapomniałam dopiero jak poszłam do WC któryś raz i zobaczyłam pojemniczek na mocz to mi się przypomniało.

To moze rzeczywiscie przez slodycze i herbate w nocy.
Ja nigdy nie zanosze probki z 7 godz. - moj pecherz by tego nie utrzymal[emoji14]przy pierwszym kichnieciu zmoczylabym w nocy lozko[emoji14]

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Nuskaaa ale Ci zazdroszcze, ja mam 2 osemki i nie obejdzie sie bez zdjecia, dlatego w szoku jestem. Duzo placilas??

Życiowa mi tak samo dentysta chirurg powiedzial.

Wiki do pracy w swieto???:)

Nadziejka no ja nie wiem czy to ma cos wspolnego z moczem, moze zrob raz jeszcze badanie.

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

No bo on mówił ze jak jem tak jak wcześniej i ze jak dosyć późno coś zjadłam słodkiego to przez to bo wcześniej mi nic nie wychodziło zle. No ale ja zrobiłam siku kolo 4 rano do pojemniczka i jeszcze zniosłam dopiero na 9.30 to tez troszkę późno . No i dał następne skierowanie i mówił ze jak następnym razem mi wyjdzie cukier to wtedy będziemy myśleć. No to on tam wie lepiej niż ja .;p

reklama
KasiuMarysiu niestety. Jego święta nie obowiązują. Ostatni tydzień wychodził o 7 rano, wracał 22,23. Wszystkie czerwone kartki w kalendarzu pracuje zazwyczaj, wigilie od rana i drugi dzień świąt to też standard.

Do góry