reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oo wizyty :) w końcu hehe jak mi śmiesznie ze ja nie mam już wizyt ! Moje dziecie juz nakarmione i przebrane czeka na położna. Pępek mu będzie odpadal na dniach wiec czekam na to bo mnie denerwuje.

Życiowa te biodra to moja zmora była. Masakra jakaś. Nic nie pomagalo.

Ola a ekipę nie opłaca się wynająć?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj zmienia zestaw co 10 min, siedzi z katalogiem i wymysla :-) narazie jakis wybrany ma id wczoraj, ciekawe czy w sklepie zdania nie zmieni.....

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

Mamakulka no właśnie wiem ze to juz będzie mi do końca ciąży towarzyszyć. ..
a powiedz po porodzie ci przeszło? więc ze inne niedogodności doszły ale o te biodra pytam... czy się przestawily szybko na swoje miejsce ;)

a jak o pępek dbasz? octanisept tylko czy patyczkami/gazikami osuszasz?

jejkuuuu jak ja juz bym chciała mieć tego mojego brzdaca obok hehe

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co chyba przeszło :D ja mogę po cc tylko na plecach spać bo na boku mnie rana ciągnie wiec biodra nie naruszone.

Psikam octaniseptem tylko i bardzo ładnie się goi.

Poza tym przy karmieniu jem wszystko i małemu nic nie jest tfu tfu

Wiesz co chyba przeszło :D ja mogę po cc tylko na plecach spać bo na boku mnie rana ciągnie wiec biodra nie naruszone.

Psikam octaniseptem tylko i bardzo ładnie się goi.

Poza tym przy karmieniu jem wszystko i małemu nic nie jest tfu tfu

Kulka, tak trzymac :D ja tam tez jadlam wszystko i nigdy zadnych problemow nie bylo.
Ja jestem za ta szkola, ktora mowi, ze to nie dieta ma wplyw a niedojrzalosc ukladu pokarmowego. Igi duzy, wiec moze nie miec brzuszkowych problemow

TP 12.10

Mamakulka ech z tą rana to są przeboje żeby się ułożyć. .. pamiętam ze jak na boku chciałam leżeć to ta skóra która została po ciąży była konsystencji ciasta i jak spadała na bok to ciągnęło[emoji14]
ale tak stopniowo się do bocznej pozycji przyzwyczajalam bo młodą leżąc na boku karmiłam. .. nawet w szpitalu juz leżałam na boku i byłam rozlana na całym łóżku[emoji14]

Ja to bym jeszcze chciala pobyc w ciazy, ale ta ciaza to tyle stresu, tyle tragedii wokol, ze tez chce juz urodzic i miec 100% pewnosci, ze wszystko bedzie ok

TP 12.10

No życiowa ja tak mam dokładnie , skóra mi spada i ciągnie :D w ogóle to brzuch dość brzydki jest. Fald mi został na dole i rane przykrywa. Pewnie Ju tak zostanie...

Mamakulka to się wchłonie jeszcze. ..
ja nawet jak ćwiczyłam to miałam taki faldek bo to jednak mięśnie przeciętne i ciężko żeby tą skórę trzymały jak trzeba. ..

reklama
India9 - dziękuję <3 - ja idę już jutro do lekarza, nie wytrzymam tyle :p Dziś mam betę, jutro wizytę - może mi chociaż lekarz jakąś nospę przepisze, bo okropnie mnie ciągnie w macicy...

życiowa - dziękuję bardzo, o tak...ja czekałam na 2 kreski dwa lata. Ile za mną łez i momentów zwątpienia, to moje. Ale jak widać, cuda się zdarzają! :) :)

Viola150 - to może jak mnie gin zobaczy w 5 tc to mnie nie wygoni... nie nastawiam się, że cokolwiek zobaczę, ale jakaś nadzieja jest :D

Nuśkaaa - dziękuję, i na pewno z Wami zostanę! Przeniosłam się już trochę do wątku Kwietniowych mam 2017 :D

Do góry