reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry :-)
My zaraz jemy sniadanko i jedziemy na działkę, przyjedzie kilka osób z rodziny, będzie grill.
Miłego dnia, piszcie co u Was laski.

Adrianka [emoji173] 32 tc
TP 12.10

reklama
Cześć dziewczynki :-) ja wlasnie wrocilam z piekarni , kupiłam croissanty na śniadanko , zjemy na tarasie i do roboty hehe , mąż moj wczoraj do 2h nocy robił w pokoju biedny , ja padłam o 23h , u nas znowu upał i dalej remonty , dziś pokój córki powinien byc skończony , potem robimy nasz , nic ciekawego , pranie mam do zrobienia , i codziennie odkurzam , na obiad zrobie kurczaka i szparagi ;-) mam nadzieje ze moj post sie pojawi bo dalej nie mam neta tylko 3G na telefonie ...
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 37 TC

OlaMagda widac posta:);) smacznie sie dzis szykuje u Ciebie. U mnie cukinia i papryka nadziewane. Wrzuc jakas fajna focie, bo ja tez nie mam snapa: (

[emoji173]Madzia 36 tydzień[emoji177]

Jejkuuuu ogarnęłam troszkę poprzykrywalam znowu łóżka. wstawilam pranie i się zmeczylam. ...
o 14 znowu będą rozwalac przedpokój :(
powiem wam że mamy dwa przedpokoje. pierwszy to była kiedyś klatka schodowa i z niego jest wejście do jednego pokoju który jest naszym "skladzikiem". jak ściągnęli tą boazerie to się okazało ze pod spodem ściany są jeszcze z czasów kiedy tam była klatka :(
drzwi wejściowe jak przenosili i futryne wyrywali to została taka rozwalona ściana. ...
w tej części bez regipsow to się nie obejdzie bo kawałek tej ściany musimy odbudować aaaa miało być tak pięknie i łatwo[emoji14]
1471166298595.jpg

jak widać nie będzie[emoji14]na szczęście w dalszej części pod spodem jest tapeta wiec uf ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471166298595.jpg
    1471166298595.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 161
Ignaś na razie aniołek normalnie. Śpi ładnie. Kupy są ale nie często ale mam ubaw z tego jak pierdzi skubaniec bo nas tym budzi tak głośno bączy! Kupiliśmy mu wczoraj szumisia i zdaje egzamin. Także toczy się miło.
Kapusta nie pomogła. Mam cycki większe o jakieś 3 rozmiary a dodam że przed ciążą nosiłam rozmiar h na lekko także wyobraźcie sobie jak wyglądam. Brzuch schodzi bardzo powoli i w środku mam spuchniete mocno. Poza tym wszystko fajnie się goi bo rana ładnie wygląda. Maluch juz mniej żółty ale nadal cytryna :)

Widzę, że u Was wyzerki :D może i my zrobimy coś super dobrego. Ale nie mam pomysłu co w sumie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka uwaga dam ci radę i to nie proszona[emoji14]
NIGDY nie chwal swojego dziecka na temat spania hahahaha ;)
a tak poza tym to super ze jest bezproblemowy :)
i taki bąbelek do zabuziowania :) hihi

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myślałam, że będzie padać...Ehh

Kulcia odpoczywaj jak śpi, tak myślę co u napisać o tych piersiach. Poczytam o karmieniu z ulotek może tam piszą coś o nawale pokarmu.

Życiowa pociesz się , że jak skończysz to efekt Ci wszystko wynagrodzi:D

Do góry