reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuskaaa ja tylko fantastyke... Ale obecnie nie czytam nic.

Zyciowa bardzo ladnie Ci w tej sukience:) nie widac zeby byla za duza.

India mam cala liste do kupienia i musze kupic. Jeszcze wkladki laktacyjne, waciki, termometry, pieluszke flanelowa kolorowa bo bialych mam 6 i tetrowych 10, masc majerankowa

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

reklama
KasiaMarysia a tak się śmiałas ze ja tak szybko wszystko chce kupić i mieć z głowy hihi
Na Gemini się opłaca takie kosmetyczno higieniczne rzeczy zamówić. .. w jednym miejscu wszystko i tanio noooo i do rąk własnych wiec to duży plus ze nie trzeba łazić[emoji14]
Nuska ta sukienka jest teraz za duża tak o dwa nr a ma gumkę nad brzuszkiem dodatkowo hihi
Nie sądziłam ze taka obszerna będzie :)
Ale jeszcze mi się zaokragli na bank. .. :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

AniaaH podejrzewam że jesli chodzi o szpital w poznaniu to na ul. Polnej. Moja kolezanka sie tam leczyla i trafila na jakas super dr ktora powiedziała - ze mna pani zajdzie w ciaze- i po pól roku byla :) może zapytam o namiar na nią?? Tylko to pewnie będzie lekarka z poznania i niewiem jak to by u ciebie z dojazdami wyglądało

Zyciowa sukienka sliczna, skromna a zarazem taka elegancka :) za dwa m-ce będzie pewnie idealna :)

Co do mojego męża to on w domu nie posiedzi, po obiedzie juz wybyl do brata pomagać - teraz jego pomaganie polega na pokazywaniu palcem gdzie wykuć itp :D

U mnie byla właśnie ta koleżanka na kawce która zaszla w ciaze u tej pani gin i wyobraźcie sobie ze po tej pierwszej ciąży w ktora miała takie problemy, jak Kornelka miała pól roku ona wpadla w ciaze z Maksiem. Bez żadnych problemów i w ogóle. Byli w takim szoku ze uwierzyć nie mogli ;) i teraz Kornela ma 3 lata a Maksiu prawie 2lata :)

No gdzie moj post?!

życiowa skocze na tyg do siebie i tez tanio mam. Wiesz jak bym miala kase to bym wszystko kupila juz miesiac temu.

Viola wez namiar bo trzeba te nasze laski zaplodnic:)

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Viola wez namiar bo trzeba te nasze laski zaplodnic:)

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177][/QUOTE]

Genialna jesteś:-) :)
Popieram trzeba zapłodnić , żeby wątek miał 100% skuteczności :-D
Ja do Poznania daleko mam ale jakbyście miały namiar na kogoś w Krakowie albo Katowcach , czy na śląsku to ja chętnie...

reklama
Do góry