reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Sama jestem ciekawa w jakiej kolejnosci dzieci sie porodza :-) Radka urodzilam 12 dni przed TP, ciekawe czy teraz bedzie podobnie.... Chcialabym do 16.10 sie uwinac[emoji14]a najlepiej do 05.10,.zeby sie nie meczyc za dlugo

Adrianka [emoji173] 31 tc

reklama
Viola kurde, nie przelewki z mezuchem! I coo teraz, jak sobie poradzi? I tak chyba z mozliwych wypadkow w tej sytuacji wyszedll w miare dobrze. Gdyby w glowe sobie cos zrobil az mysllec noe chce!

Nuska, a ogolnie jak z tesciowa sie dogadujesz? Spoko jest?
Juz lece z odsiecza co do ksiazek!! Podpowiem co do ostatnich, ktore czytalam. Wciagnela mnie i jednym tchem czytalam dzien i noc dopoki nie skonczylam - ksiazka pt. "Mezczyzna, ktorego pokochac nie chciala" F. Mocca. Troche erotyki, troche uczuc. Mega! Jak ja skonczylam to jeszcze pol nocy kontemplowalam zakonczenie. "Jezdziec miedziany" czytalas, wiec chyba ze dla powtorki xD z innej kategorii "Dziewczyna z pociagu"? Miallas okazje? Tez mnie wciagnela, ze hoho. Sama planuje czytac serie o Crossie, nie wiem czy mialas okaazje? Ponoc dobre! Z jeszcze innej kategorii - "Nostalgia aniola". Z biograficznych, ktore utkwily mi w pamieci "Spalona zywcemm". Klasyki : "Igrzyska smierci" cala trylogia, "Intruz" Meyer, zajebista "samotnosc w sieci". O "pulapce uczuc" i "Hopeless" nawet nie mowie, bo wiem ze Colleen to czytallas chyba wszystko ;D zabieram sie tez do "Niezgodnej", bo filn ogladalam a ksiazki nie czytalam. Serie Ewy Nowak,tez polecam, szczegolnie "Krzywe 10", "lawenda w chodalach" , "diupa", "wszystko, tylko nie mieta"- czytalam je za nastolatki, ale do tej pory chetnie wracam. Na tablecie mam rozpoczete "7 grzechow glownych: nieczystosc", ale to cos w guscie Gossip Girl. Chociaz mam wrazenie ze co mi sie nie orzypomni to Ty to czytalas ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku, jak ja praaaagne wskoczyc do tabelki z wyliczonymi tygodniami ciazy i terminem porodu.. :( zreszta jak i Wiiki, Dorcia i Czarnuszka, prawdaa?
Nie moge dotrzec do infoormacji jak mozna dostac sie na fundusz na trzy dni badan do poznanskiego szpitalla pod wzgledem plodnosci. Robia wowczas wszystko co trzeba. Slyszalam o tym pare razy, kolezanka kolezanki jest obecnie niedostepna, zebym sie jej zapytala, wrr...

Nuska ja Ci mogę polecić wszystkie książki Jodi Picoult, obyczajowe, często dające do myślenia. Dość lekko napisane. Emil Giffin również fajne, losy bohaterów we wszystkich książkach się przeplatają. Z kryminałów jeśli lubisz to Gillian Flynn- zajebiste! No i książki Joshylin Jackson. Również bardzo dobre. Wciągają na maxa !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie nawet nie wiem w jakim to konkretnoe szpitalu, nawet w necie jakkos wygrzebac nie umiem takich informacji, a tak mnie to meczy choleraa..!

reklama
Ania, a moze podzwon po szpitalach poznanskich albo do ministerstwa zdrowia na jakas infolinie?

Adrianka [emoji173] 31 tc

Do góry