reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Aniu wyslesz mi "mezczyzna,....." ??????
Straszny mam dxis dzien..... normalnie temp powyzej 22 stopnimmnie zabija a dzis bylo okolo 30 w cieniu.....jedyny ratunek bylo te kilkanascie chmur na niebie! Rano jak wychodzilam z malym z domu to sie tak nie zapowiadalo za ciekawie wrecz mialam wrazenie ze zaraz zacznie padac i ubralam dlugie spodnie ehhhh myslalam ze umre zanim wroce do domu z miasta (jedyne2 km w jedna sreone) tylko ze wiekszosc drogi bez szansy na cien

AniaaH to mi napisała ta koleżanka:

Dr dorota rabiega gmyrek. Przyjmuje w Kaliszu i w Poznaniu.
Prywatnie ale gdy trzeba zrobic duzo badan to daje jednodniowe skierowanie do szpitala na polna i robi badania. Ale z tego co mowily dziewczyny ktore leczyla to jak zleca badania to trzeba sie spytać czy mozna je zrobic na nfz i wtedy ona juz wie ze ktos nie ma tyle pieniazkow i pomaga. Wizyty robi prywatne ale nie wszystkie a badania na polnej. Chyba bierze 150 zl. Jest czasami bardzo powazna i sprawia wrazenie niesympatycznej ale jest tez konkretna i szuka przyczyny by pomoc.

C.D

Jak wpisze w google imie i nazwisko to tam wyskocza wszystkie dane.
Na pierwsza wizyte najlepiej zabrac wszystkie badania ktore byly robione jezeli byly a ona zleca inne lub powtarza te ktore jej sie nie podobaja.

Pisała mi jeszcze o swojej kuzynce ktora miał diagnozę ze nie bedzie mogla miec dzieci. Poszla do tej gin, ona zrobiła jej jakis zabieg i zaraz zaczęli starania i po trzech miesiącach zaszła w ciążę :)

Ale tu puściutko. Ja siedzę właśnie na poczekalni laboratorium po wypiciu glukozy. Teraz 2h siedzenia.

Duszno u nas strasznie.
India pomalowane juz??

Viola hihi pusto bo śpimy[emoji14]Tzn ja przynajmniej dopiero wstałam :)

A u mnie za oknem dziś szaro buro i mokro... oby jutro tak nie było bo mamy w planach tego grilla urodzinowego a nie wiem czy wszyscy się zmieszczą w altanie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie spie od 6 bo dzis genetyczne, ale dopiero po 15...
u nas dzis parno i duszno ble
kurde,moj mlodszy od wczoraj gorączuje, ale zero innych objawow.... zobaczymy co bedzie w ciagu dnia
Viola smacznego ;-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Hejka[emoji5] u mnie tez dzis szaro buro i mokro a w planach moj mial murowac dalej sciany domku. No ale coz z pogoda nie wygrasz. Anna daj znac po genetycznych. Ciekawe kto mieszka u Ciebie[emoji5]
Gotuje dzis galarete, moj debiut zobaczymy jak wyjdzie[emoji38]
A i w miedzy czasie czytam "mezczyzne..." i bawie sie z maluchem.
Anna a ile ma latek mlodszy? Moze ząbki? Albo tak poprostu

reklama
Ale tu puściutko. Ja siedzę właśnie na poczekalni laboratorium po wypiciu glukozy. Teraz 2h siedzenia.

Duszno u nas strasznie.
India pomalowane juz??
Jeszcze nie calkiem, zostala jeszcze jedna warstwa na 1,5 sciany polozyc. Generalnie M. nas zabral wczoraj z dzialki i spalismy na podlodze u Radka w pokoju :-)
Ja za godzinke zbieram sie na KTG do szpitala.
Viola, jak.smakowalo???

Adrianka [emoji173] 31 tc

Do góry