reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Aniu wyslesz mi "mezczyzna,....." ??????
Straszny mam dxis dzien..... normalnie temp powyzej 22 stopnimmnie zabija a dzis bylo okolo 30 w cieniu.....jedyny ratunek bylo te kilkanascie chmur na niebie! Rano jak wychodzilam z malym z domu to sie tak nie zapowiadalo za ciekawie wrecz mialam wrazenie ze zaraz zacznie padac i ubralam dlugie spodnie ehhhh myslalam ze umre zanim wroce do domu z miasta (jedyne2 km w jedna sreone) tylko ze wiekszosc drogi bez szansy na cien

AniaaH to mi napisała ta koleżanka:

Dr dorota rabiega gmyrek. Przyjmuje w Kaliszu i w Poznaniu.
Prywatnie ale gdy trzeba zrobic duzo badan to daje jednodniowe skierowanie do szpitala na polna i robi badania. Ale z tego co mowily dziewczyny ktore leczyla to jak zleca badania to trzeba sie spytać czy mozna je zrobic na nfz i wtedy ona juz wie ze ktos nie ma tyle pieniazkow i pomaga. Wizyty robi prywatne ale nie wszystkie a badania na polnej. Chyba bierze 150 zl. Jest czasami bardzo powazna i sprawia wrazenie niesympatycznej ale jest tez konkretna i szuka przyczyny by pomoc.

C.D

Jak wpisze w google imie i nazwisko to tam wyskocza wszystkie dane.
Na pierwsza wizyte najlepiej zabrac wszystkie badania ktore byly robione jezeli byly a ona zleca inne lub powtarza te ktore jej sie nie podobaja.

Pisała mi jeszcze o swojej kuzynce ktora miał diagnozę ze nie bedzie mogla miec dzieci. Poszla do tej gin, ona zrobiła jej jakis zabieg i zaraz zaczęli starania i po trzech miesiącach zaszła w ciążę :)

Ale tu puściutko. Ja siedzę właśnie na poczekalni laboratorium po wypiciu glukozy. Teraz 2h siedzenia.

Duszno u nas strasznie.
India pomalowane juz??

Viola hihi pusto bo śpimy[emoji14]Tzn ja przynajmniej dopiero wstałam :)

A u mnie za oknem dziś szaro buro i mokro... oby jutro tak nie było bo mamy w planach tego grilla urodzinowego a nie wiem czy wszyscy się zmieszczą w altanie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie spie od 6 bo dzis genetyczne, ale dopiero po 15...
u nas dzis parno i duszno ble
kurde,moj mlodszy od wczoraj gorączuje, ale zero innych objawow.... zobaczymy co bedzie w ciagu dnia
Viola smacznego ;-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Hejka[emoji5] u mnie tez dzis szaro buro i mokro a w planach moj mial murowac dalej sciany domku. No ale coz z pogoda nie wygrasz. Anna daj znac po genetycznych. Ciekawe kto mieszka u Ciebie[emoji5]
Gotuje dzis galarete, moj debiut zobaczymy jak wyjdzie[emoji38]
A i w miedzy czasie czytam "mezczyzne..." i bawie sie z maluchem.
Anna a ile ma latek mlodszy? Moze ząbki? Albo tak poprostu

reklama
Ale tu puściutko. Ja siedzę właśnie na poczekalni laboratorium po wypiciu glukozy. Teraz 2h siedzenia.

Duszno u nas strasznie.
India pomalowane juz??
Jeszcze nie calkiem, zostala jeszcze jedna warstwa na 1,5 sciany polozyc. Generalnie M. nas zabral wczoraj z dzialki i spalismy na podlodze u Radka w pokoju :-)
Ja za godzinke zbieram sie na KTG do szpitala.
Viola, jak.smakowalo???

Adrianka [emoji173] 31 tc

Do góry