reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia mi zdjęcie robiła[emoji14]dlatego takie ostre i wyraźne[emoji14]
1470305632095.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470305632095.jpg
    1470305632095.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 155
reklama
Kulka, laaaa! Igi niesamowity! [emoji173] widzisz to zrozumialle skad tez nagly Twoj przyrost wagi pod koniec ciazy! To wszystko Igi rosnie ;D teraz zabawie sie w kolejna zgadywanke i wroze, ze przy cc okaze sie, ze Ignacy wazy okolo 4700! Wlasnie to dobrze, rzeczywiscie to tak jakby mialo sie starszego niemowlaka od poczatku.

Dziekuje dziewczyny za wsparcie. Tak mi smutno, nie macie nawet pojecia jak bardzo :((
WIKI! Widzisz, kolejny raz dostalysmy okres w tym samym dniu... I obie to strasznie przezywamy. Kochana, walcz o ciaze, nie odklaadaj. Wiem, ze praca baardzo wazna, ale dziecko waznieejsze. Nie przejmuj sie nikim, kto mowi cokolwiekk - dzialaj ;**

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My po kontroli z moim. I niestety okazało się że ten gips zamiast kilku dni bedzie miał 3tyg bo przy zerwaniu ścięgna tak musi byc. Nie no w głowę sie nie uderzył na szczęście :)

Mi w szpitalu mówili ze usg może się pomylić +|- 20% wiec moje 4900 z 4300 mieści sie w normie... :)

Kulka delektuj sie delektuj :) męża wykorzystuj bo potem nie bedzie siły ;) :p

My siedzimy na ogrodzie i pijemy kawe. Muszę cos na obiad wymyślić i chyba stanie na plackach ziemniaczanych.

Kuleczko Igi kawał chłopa:)
Super data na poród już trzymam kciuki żeby wszystko sprawnie poszło. Az mi sie łezka w oku kręci jak pomyślę że już niebawem będziesz tulić swoje dzieciątko.

Wiki i AnniaH trzymam kciuki za pozytywy u Was. Musi sie udać

Czarnuszka wyregulują ci hormony i zobaczysz wszystko będzie dobrze. Staraj się może więcej jeść żeby już na wadze nie tracić. Bo niedowaga też nie pomaga.

Nuśka a z tęsciową masz dobry kontakt?

Kasia Marysia, Nadziejka wy też już niedługo swoje dzieciaczki będziecie miały przy sobie. Jak ten czas leci.

Niecierpliwa wysłałam Ci wiadomość na pw.

Zyciowa super sukieneczka

Kurczę az trudno uwierzyć że zaczyna się na naszym forum etap porodów :D :D :D jak to zleciało... I to niecierpliwe oczekiwanie...

Nuska masz gdzies moze tabelkę?? Chciałabym zobaczyć kto jest z tp po mnie i na kiedy bo zaraz przed to Życiowa :)

Dzień dobry ;)
Chociaż dla mnie nie do końca dobry, jestem nie wyspana po kolejnym zjeb*anym wieczorze, tym razem kłótnia z moim ;/ Ale nie przejmuję się tym jak ma problem to już jest jego problem ;p tylko spać mi się chce hehe ;p
Teściowa już jest, tzn wyszła o 10, ale generalnie już przyjechała ;)

Violu dobrze, że mężuchowi nić poważniejszego się nie stało ;) Za chwilę wrzucę tabelkę ;)
Życiowa świetna sukienka ;) taka delikatna, podoba mi się bardzo, może trafię coś podobnego na siebie hhihi jutro w końcu na zakupy sukienkowe jadę ;)
Dora powiem Ci generalnie, że nie mam z teściową już problemów, kiedyś ciężko było się nam dogadać, ale póki co jest ok ;)
Kulcia i jak już w domku? ;)
Aniaa_H Kochana poratuj mnie ;p nie wiem za jaką książkę się wziąć, żeby mnie pochłonęła i żebym ją przeczytała jednym tchem, podpowiesz coś? :D żadne z tych co mam do mnie nie przemawiają ;p

Wklejam tabelkę, ale nie mam głowy do niej chwilowo i mogą być małe błędy w tygodniach ciąży, poprawcie mnie ja coś ;)
04.08.16a.jpg

Załączniki

• 04.08.16a.jpg
    04.08.16a.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 148
reklama
Nuśka to dobrze ze teściowa "oswojona" Udanych zakupów sukienkowych.
Ja jakby co wrzuciłam na luz, nie liczę dni płodnych. Daję sobie czas do listopada i wtedy idę do lekarza na badnia. Bo to będzie już ponad rok starań.

Viola współczuje twojemu mężowi tego wypadku i tego gipsu i to w taki upał. Biedak

Do góry