reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuskaaa ja tylko fantastyke... Ale obecnie nie czytam nic.

Zyciowa bardzo ladnie Ci w tej sukience:) nie widac zeby byla za duza.

India mam cala liste do kupienia i musze kupic. Jeszcze wkladki laktacyjne, waciki, termometry, pieluszke flanelowa kolorowa bo bialych mam 6 i tetrowych 10, masc majerankowa

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

reklama
KasiaMarysia a tak się śmiałas ze ja tak szybko wszystko chce kupić i mieć z głowy hihi
Na Gemini się opłaca takie kosmetyczno higieniczne rzeczy zamówić. .. w jednym miejscu wszystko i tanio noooo i do rąk własnych wiec to duży plus ze nie trzeba łazić[emoji14]
Nuska ta sukienka jest teraz za duża tak o dwa nr a ma gumkę nad brzuszkiem dodatkowo hihi
Nie sądziłam ze taka obszerna będzie :)
Ale jeszcze mi się zaokragli na bank. .. :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

AniaaH podejrzewam że jesli chodzi o szpital w poznaniu to na ul. Polnej. Moja kolezanka sie tam leczyla i trafila na jakas super dr ktora powiedziała - ze mna pani zajdzie w ciaze- i po pól roku byla :) może zapytam o namiar na nią?? Tylko to pewnie będzie lekarka z poznania i niewiem jak to by u ciebie z dojazdami wyglądało

Zyciowa sukienka sliczna, skromna a zarazem taka elegancka :) za dwa m-ce będzie pewnie idealna :)

Co do mojego męża to on w domu nie posiedzi, po obiedzie juz wybyl do brata pomagać - teraz jego pomaganie polega na pokazywaniu palcem gdzie wykuć itp :D

U mnie byla właśnie ta koleżanka na kawce która zaszla w ciaze u tej pani gin i wyobraźcie sobie ze po tej pierwszej ciąży w ktora miała takie problemy, jak Kornelka miała pól roku ona wpadla w ciaze z Maksiem. Bez żadnych problemów i w ogóle. Byli w takim szoku ze uwierzyć nie mogli ;) i teraz Kornela ma 3 lata a Maksiu prawie 2lata :)

No gdzie moj post?!

życiowa skocze na tyg do siebie i tez tanio mam. Wiesz jak bym miala kase to bym wszystko kupila juz miesiac temu.

Viola wez namiar bo trzeba te nasze laski zaplodnic:)

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177]

Viola wez namiar bo trzeba te nasze laski zaplodnic:)

[emoji173]Madzia 35 tydzień[emoji177][/QUOTE]

Genialna jesteś:-) :)
Popieram trzeba zapłodnić , żeby wątek miał 100% skuteczności :-D
Ja do Poznania daleko mam ale jakbyście miały namiar na kogoś w Krakowie albo Katowcach , czy na śląsku to ja chętnie...

reklama
Do góry