reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zyciowa, dlaczego ja sukienki nie widze nigdzie? Nie widze zdjecia :( jak to mozliwe?

Violciu, kochana, bylabym dozgonnie wdzieczna za namiary. Do Poznania mam 130 km jakos, wiec nie jest zle. Alle jesli miallo by to przyniesc skutek i do tego rzeczywiscie obejmuje to fundusz, to jejkuuuuu, od razu tam pedze!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia, kazdemu podoba sie co innego, ale kazde imie przywiera do osoby i nikt sobie pozniej nie jest w stanie wyobrazic, ze ta osoba mialaby inaczej nazywac.
Moja mam alergicznie reagowala na imie Radek, a nie jest jakies wyszukane[emoji14]szybko jej przeszlo, w zasadzie zero komentarzy po urodzeniu juz nir bylo :-)

Adrianka [emoji173] 31 tc

AniaH nie wiem czemu nie widzisz :( w wiadomości niestety nie mogę wysłać. ..

Zaraz mojemu robie budyń i włączamy film... ej nie mam siły[emoji14]jak co wieczór hehe
Chyba trochę to chodzenie juz ma wpływ negatywny na mnie bo wieczory są z pod znaku Madzia zombie[emoji14]A dzisiaj to nawet ręce mi spuchly[emoji14]tak ze place jak paroweczki miałam[emoji14]
Niech będzie choć jeden dzień w przyszłym tygodniu chłodniejszy bo chce iść do lasu na grzybki a w te upały odpada[emoji14]
Sancia nie przejmuj się gadaniem :)
U mnie w rodzinie tez Tymon się nie podoba ale mamy wywalone na opinie innych bo to nasz syn :) i tyle :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniaa_H Ogólnie z teściową żyję już zgodnie, kiedyś miałyśmy kilka spięć, ale już jest dobrze. Tzn są rzeczy z którymi się z Nią nie zgadzam, ale potrafię przemilczeć, chyba że naprawdę zaczyna się ostra dyskusja. Jedno co jest męczące to kilka razy powtarza te same rzeczy, ale to też wiek swoje robi ;p
Zaraz się biorę za poszukiwanie tych książek, teraz mam ochotę właśnie na coś w stylu tego "mężczyzny..." ;)
Crossa jeszcze nie czytałam, kilka razy miałam ochotę się za Niego zabrać, ale jakoś odpuszczałam ;p
Colleen wszystkie czytałam i czuję niedosyt! ;) Dzięki Tobie mam kilka książek do ogarnięcia ;*
I wierzę Kochana, że już niedługo wstawisz nam zdjęcie pozytywnego testu i nie tylko Ty, bo Wiki, Dora i Czarnuszka też! ;)
Kulcia szczerze, aż głupio przyznać, ale jakoś omijałam te autorki, ale z chęcią zajrzę do ich twórczości ;)
KasiaMarysia ja uwielbiam albo jakieś o miłości, albo paranormal romance czyli miłość i zdarzenia paranormalne, trochę fantastyki, ale ostatnio miałam długi zastój i teraz mam ochotę na coś "lekkiego" o miłości właśnie ;)
Życiowa jak będzie za duża jeszcze przed ślubem i brzuszek Ci za bardzo nie urośnie to możesz sobie łatwo pomóc, sama mówiłaś że uwielbiasz teraz jeść :D hihihi żarcik
Sancia to gratuluję drugiego synka :) imię też ładne, a innych opinie miej w poważaniu, o! ja jak powiedziałam mojej mamie, że jeśli będzie dziewczynka to będzie Nastia to stwierdziła że padło mi na głowę i wymyślam, ale to nic bo ona sobie wymyśli jak wołać na wnuczkę, także tego heheh ;p

Ja cały czas myślę o moim dzidziusiu jak o dziewczynce (nawet się denerwuję jak ktoś mówi, że chłopak :p), jakoś takie przeczucie mam, ale znając moje szczęście, zdolności do przewidywania przyszłości i same staranki to pewnie będzie chłopiec ;)
Ale to nie ważne, ważne żeby było zdrowe :D

Do góry