reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
My wrocilismy z dzialki :-) mielismy zjesc kielbaski z grilla, ale spalilismy :p
Za to zrobilam sobie 5 km spacer.

Ja do kuchni tez musze szafki dokupic, bo sie ledwo mieszcze :-) ale to po nowym roku dopiero pewnie.

Ja chusteczek pampersa uzywalam a potem juz tylko takie z carrefoura rozowo biale. Cudnie pachna, ale sa b.mokre, wiec dla dzidziusia na poczatek jakis inne bede kupowala.
Te z carrefoura to po 3,49 sa chyba.

Ale dzisiaj upal u nas!!!!! Mialo buc tylko 28.st, a w tygodniu ma byc ponad 32.

No i maz mi poduszke okupuje :-) chyba najlepsza rekomendacja i zdziwiony mowi,.ze ta poduszka jest naprawde fajna[emoji14]

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Haha India jeszcze sie okaze, ze bedziesz musiala dokupic druga [emoji23]

Kuzwa no, opryszczka mi wyszla! A ostatnio mialam ja w gimnazjum!!! [emoji35][emoji35][emoji35]

10tc [emoji295]️

Opryszczka jest w ciazy groźna jak się nigdy wcześniej nie miało. Jeśli miałaś to nie jest tragedia ale skonsultuj jutro z lekarzem ;)

Igi [emoji173]33 tc

Haha India jeszcze sie okaze, ze bedziesz musiala dokupic druga [emoji23]

Kuzwa no, opryszczka mi wyszla! A ostatnio mialam ja w gimnazjum!!! [emoji35][emoji35][emoji35]

10tc [emoji295]️
Paraplu, oby nie :-) to jednak duzo miejsca zajmuje :-)
Jak.kiedy juz mialas tzn, ze to wtorna, wiec nie grozna. Ja nie kojarze abym kiedykolwiek miala

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Ja pamietam, ze mialam w gimnazjum i to w tym samym miejscu. Chociaz lekarzem nie jestem i to wcale nie musi byc opryszczka.
1466347701-1maxj0.jpeg

Bolesna, czerwonawa krostka :/

Probowalam zadzwonic do lekarza ale oczywiscie juz zamkniete :/

Wybaczcie za jakosc zdjecia ale z tak bliska nie lapie mi aparat ostrosci.

10tc [emoji295]️

reklama
Do góry