reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiem , ale ja zazwyczaj kupuje w tesco a pampers jest tam często w promocji tak jak i nivea za 20 zł 4 pak wiec się opłaca :)

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Macie stanowczoza duzo czasu bo piszecie jak szalone :p ciezko nadrobic :p
Dalam rade w pracy, w domu bylam polnocy i teraz tez jestem w pracy, Ale jakies 1,5h i koncze :) a jutro o 9 USG [emoji33][emoji33][emoji33] strasznie mi sie przez to dzisiejszy dzien wlecze.

Kulcia ja zeby pomiescic sie ze swoimi rzeczami w kuchni to musialabym miec ten komplet mebli x 3 [emoji23]
Ooo wlasnie dzieki Wam przypomnialam sobie, ze chcialam gofrownice kupic [emoji7][emoji7][emoji7] uwielbiam domowe gofry!
Mam mikser, blender ale taki taki i totalny niewypal, nawet go nie uzywam bo niczego nie blenduje, tostownice, grill elektryczny, maszynke do mielenia (genialnie robi farsz do pierogow), spieniacz do mlekam. Plus garnki, patelnie i jedzenie typu makarony, ryz i ledwo sie mieszcze w swojej kuchni. A chce jeszcze gofrownice i wyciskarke. Nie mam pojecia gdzie to upakuje.

Niuska z tym cmentarzem to straszne bzdury :) pokaz mi jakiekolwiek wiarygodne badania potwierdzajace, ze pojscie na cmentarz ma faktyczny wplyw na ciaze :p kiedys ludzie widzac piorun nie wiedzieli co to takiego to sobie wymyslili, ze Zeus sie gniewa i tak pokazuje zlosc. Teraz wiadomo co to pioruny i ze nie maja nic wspolnego z humorami Zeusa ;) to samo jesg z bajka o cmentarzu, czerwonej kokartce itp.
Fajny folklor w sumie i warto ocalic to od zapomnienia ale na zasadzie oppwiadtki "Kiedys wierzono, ze..." :)

Olus, tak, ostatnio widzialam tylko fasoleczke z serduszkiem i teraz nie moge sie doczekac aby zobaczyc juz malego czlowieczka [emoji7]

10tc [emoji295]️

Paraplu będzie dobrze ;)

Ja się nauczyłam minimalizować rzeczy w kuchni bo nigdy nie miałam dużej ;) także mam komplet zastawy stołowej a w tym są też kubki. Komplet szklanek i pokali oraz kieliszki. Komplet garnków i te sprzęty które pisałam. Wszystko jest więc nie brakuje mi niczego :)

Igi [emoji173]33 tc

Paraplu będzie dobrze ;)

Ja się nauczyłam minimalizować rzeczy w kuchni bo nigdy nie miałam dużej ;) także mam komplet zastawy stołowej a w tym są też kubki. Komplet szklanek i pokali oraz kieliszki. Komplet garnków i te sprzęty które pisałam. Wszystko jest więc nie brakuje mi niczego :)

Igi [emoji173]33 tc

Tez mam absolutne minimum pod wzgledem sprzetow ale w kuchni mam malo mebli mimo, ze kuchnia dosc spora a nie zamierzam kupowam mebli bo to mieszkanie wynajmuje i nie bede spoldzielni finansowac remontu kuchni. Jutro mamy rozmowe z hipotekerem i moze cos ruszy sie spara kupna domku :)

10tc [emoji295]️

Kulcia moj zestaw:D
To no 5 zl wychodzi :) oplaca się:)
Mnie jeszcze korci hipp żeby wypróbować
W ross sa fajne z baby dream w takich małych paczuszkach do kieszeni:)
A pampersa niebieskiego kupujesz ?
Czy jak leci.bo mi niebieski podpasowal najbardziej
Tylko te stare niebieskie co ma zdj bo tez zrobili nowe i juz nie to samo:p

Załączniki

• 14663021628441399403008.jpg
    14663021628441399403008.jpg
    637,9 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Paraplu bo w kuchni trzeba mieć wszystko:D
U nas jest taki sklep mrówka takie piękne rzeczy tam sa do kuchni ze jak tam idziemy z mama to mozg nam sie lasuje :p
Najlepsze sa takie sprawy wykończeniowe
Ja będę jeszcze musiala trochę rzeczy do kuchni pokupic bo cos tam mama zostawiła ale wiadomo ze nie wszystko
Sokowirówke na pewno na soczki blendery i takie sprawy:D

Do góry