reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Paraplu ja mam wirusa opryszczki ,ktory nawraca od czasu do czasu i przeważnie mam go w tym samym miejscu co Ty tylko ,że u mnie jest to dużo wieksze . W ciazy mialam juz ze 3 razy to no ale ja juz to mam ładnych pare lat wiec nawet nie mowilam o tym lekarzowi bo wiem ze nie jest groźne jak sie mialo kiedys .
I nie smaruje tego zadna mascia ani niczym bo zawsze mi sie jeszcze bardziej rozchodzilo,tylko spirytusen salicylowym wysuszam i nie powieksza sie i znika w tydzien . ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki :-) na szybkiego nadrobiłam wasze posty :-) dopiero godzine temu wróciliśmy byliśmy na dniu ojca u rodziny :) upał u nas , moj S zgubił portfel takze przeboje były nie wie gdzie No i afera była na maxa, szukanie itd .. dzwonienie po bankach by blokować karty itd ... Takze nie wesoło No ale trudno ... Z racji tego Jutro mam duzo rzeczy do załatwienia :-(
Miłego wieczoru [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 30 TC

Cześć my juz w domku :) od razu syncio swobodniej skacze :)

Sancia ja miałam w pierwszej ciąży usuwany ząb. Normalnie znieczulaja i rwą. Nie ma się co bać ;)

Paraplu a ma to pecherzyk taki wypełniony płynem albo kilka?
Nie wiem czy nie mylę ale opryszczka i zimno to to samo?
Ja miałam rewelacyjny środek kiedyś taki mini sztyft. .. tylko ze mi wyskakiwalo zimno. Najpierw czułam w którym miejscu wlezie była taka mala górka i uczucie zimna i wtedy juz działałam i po tym sztyfcie juz mi nie wyszło. .. ale nie mam zielonego pojęcia jak to się nazywało :( miało taka kuleczke jak antyperspirant normalnie[emoji14]
Babcia obiecała kupić komodę dla Małego :)
Rodzice sfinansowali wózek :) (o ile będzie z nim wszystko ok)
Jejku aż nie wiedzieliśmy co powiedzieć tak nam jest miło :)

Aaa jak wróciłam to się rzucialam na owoce jak głupek a teraz się opycham jakimś makaronem instant o_O
Wyglądam jak balon juz ale ciągle głodna jestem[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa kojarzysz jak wyglacaja pryszcze tylko takie gleboko pod skora co nie da sie ich wycisnac? Wtedy skora jest zaczerwieniona, widac gorke i czuc pod palcem twarda kulke. Cos takiego wlasnie mam. Umiejscowione to jak na opryszcze ale kurcze opryszczke mialam w gimnazjum ostatni raz i nie pamietam jak to wygladalo.

10tc [emoji295]️

Kojarzę. .. hmmm nie wiem jak ci pomoc... może samo się rozejdzie. .. byle tego nie ruszać bo to tylko pogorszy sprawę pewnie... ja mam manie okropna ze wszystko od raz rozdrapuje niestety :(

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Kojarzę. .. hmmm nie wiem jak ci pomoc... może samo się rozejdzie. .. byle tego nie ruszać bo to tylko pogorszy sprawę pewnie... ja mam manie okropna ze wszystko od raz rozdrapuje niestety :(

Nie tykam tego by wlasnie sobie nie pogorszyc :) jutro zadzwonie do lekarza i moze zdarze jutro na wizyte albo we wtorek, niech to zobaczy na wszelki wypadek.

Bardzo milo ze strony rodzicow :) jaki wozek bedziesz miala? Ja to chyba oszaleje jal bede musiala wybrac tylko 1 [emoji23]

10tc [emoji295]️

Nie tykam tego by wlasnie sobie nie pogorszyc :) jutro zadzwonie do lekarza i moze zdarze jutro na wizyte albo we wtorek, niech to zobaczy na wszelki wypadek.

Bardzo milo ze strony rodzicow :) jaki wozek bedziesz miala? Ja to chyba oszaleje jal bede musiala wybrac tylko 1 [emoji23]

10tc [emoji295]️
Ja planuje używany wózek kupić. Dzięki Kulci mam zarezerwowany espiro vector 4 :) on jest bardzo lekki wiec mam nadzieje ze dam radę go targac na 4pietro[emoji14]

reklama
Do góry