reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Meble mamy takie ze nie będzie widać paluszków chyba ze na kuchence:p
Musze zamówić taki płyn koleżanka mi poleciała za 20 zl francuski zamawia na necie zachwycona wszystko nim czyści moze olamagda zna:D
Ja tam we Wrocławiu mialam chyba z 10 płynów i wszystkie leżały bo żaden nie dzialal smugi na szkle zostawaly tylko płyn do naczyń dzialal:D
Ale na srebrnej plycie to inaczej nie będzie tak zle;)

reklama
A tu dla Igiego nowości :) juz prawie wszytko mam!
1466333676-1d1mld.jpeg

Igi [emoji173]33 tc
Kulcia powiedz ze podobał Ci sie zapach Nivea :D

Jasne , że mi się podoba! Najpiękniejszy zapach , jeszcze w połączeniu z moim synkiem to ło!

Ja mam czarne meble wiec wiem , że jak mały zacznie wstawać to będzie jazda na meblach ;D później Wam porobić fotki reszty jamy.

Igi [emoji173]33 tc

reklama
O nie miałam ja juz chyba wszystkie wypróbowałam oprócz hippa bo musze je zawsze w domu mieć
Powiem Ci ze Nivea ładnie pachna jak te kosmetyki tylko ze kosztują 8 zl za paczkę a sa trochę za suche

U mnie na 1 miejscu Pampers bo sa mokre i pachna takim dzidizusiem 7 zl chyba ale dwie chusteczki starcza dla bobasa na kupke
Johnsons sa fajne jak ktoś chce bezzapachowe
Baby dream nawet i fajnie pachna tez
Biedronkowe nie lubię juz bo całkiem je zmienili i juz nie sa takę jak kiedyś:(
Dzidziuś ok tylko tez cos zmienili na gorsze
Wez sobie zobacz bobini fioletowe z klapka one tak pięknie pachna tez ze masakra i tez mokre:D

Drugie moje ulubione po pampersach
Wiesz które?

Do góry