reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja mam furę używana dla synka. Po siostrze spacerówka bebetto i dokupilam gondole i juz.

Kurde każdy co innego poleca do kąpieli. Ja tam chyba wybiorę sama i w nosie będę miała :D i nie powiem Wam czym kapie żeby nie było znowu sporów :D

Wiecie co mnie w sumie brakuje tylko komody dla małego. Materac zamawiam w sobotę, resztę rzeczy kupie 10 jak będę w mieście bo mam bon do galerii mi się przypomniało i z tego kupie kosmetyki. I jestem redi do porodu :) aha 10 kupie jak kasa przyjdzie dla siebie rzeczy.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia ja tez właśnie mialam pytać o komodę ze sama wystarczy na ciuszki chyba nie?
Po co zagracac pokój
Każda pewnie kupi co jej podpasuje :)

Aniu H kocham Cię wyjdź za mnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Łatw sobie rozwód, już jadę <3

AniaH o ja ... ty jak coś napiszesz... hormony mi szaleją ale się popłakałam i podpisuje się pod tym co napisałaś :*

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡
Ej, no nie płacz, nie przeze mnieeeee!

Hej Agnila - witaj i się rozgość! Szczęśliwy wątek, serio serio ;)

reklama
Do góry