reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulcia ;) Tobie chyba chciałam napisać, że super wyszło z tą kuchnią ;) czekamy tylko na fotki jak będzie porobione ;)
Ola21 wiem, że to za szybko było i na spokojnie sobie poczekam ;)

Edit: Ola no ja po owu dopiero mam 2,5 tygodnia (26 maja wypadała),więc jak by coś było widać to byłby ewenement na skalę światową ;p
Ja tez robiłam betę czy przyrasta pierwsza mial 358 ale to po teście kilka dni wiec myślę ze e dniu testu malutka byla potem chyba 4 dni po kazal żeby byla tysiąc to gaciami trzeslam i było 1008 to byl właśnie sam pęcherzyk a jak trzecia mi kazal kilka dni po tej drugiej zrobić to byla juz ponad 11 tysięcy włączył usg i mówi o jest jakby miało nie byc mały lepek z serduszkiem kurde nie zapomnę tego a nashizowalam się niepotrzebnie:) najważniejszy ten przyrost:)

No a jak! Jedno bez drugiego się nie czuje :)
Ale miałam czuja co do tego jechania z mężem bo koniec końców pojechał do pracy dwie h później i okazało się ze wybraliśmy zupełnie inna kuchnie niż miała być bo na żywo ta wybrana w necie nie dla nas :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ola21 ja wczoraj miałam maluteńką bo miałam 164, więc to naprawdę sam począteczek, połowa tego co Twoja pierwsza ;p tą betę mam zrobić jutro i w piątek ewentualnie, ale jak jutro będzie dobrze, to już nie muszę powtarzać ;p ale jak powtórzę to tylko dla siebie ;p hehehe

Ola21 tylko mojej mamie powiedziałam jeśli chodzi o rodziców, generalnie to wiedzą te osoby, które mnie wspierały i wiedziały, że się staramy (5 osób, nie licząc forum) ;) reszcie powiemy jak już serduszko będzie ;)

Nusia ja pierwsza robiłam parę dni po teście takze pewnie mialam taka sama co Ty bo sie co dobe podwaja:)
Wy tez byliście pierwsze potem moj i mama:)
Kulka my tez moj to za mna by sie :) wstaje to odrazu wiadomość od niego:) nawet nieraz do koleżanek ide na chwile bo gada ze zamiast wcześniej isc jak go nie bylo to ide jak on jest:p
Ide spać dobranoc; * :*

reklama
Do góry