reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulcia ;) Tobie chyba chciałam napisać, że super wyszło z tą kuchnią ;) czekamy tylko na fotki jak będzie porobione ;)
Ola21 wiem, że to za szybko było i na spokojnie sobie poczekam ;)

Edit: Ola no ja po owu dopiero mam 2,5 tygodnia (26 maja wypadała),więc jak by coś było widać to byłby ewenement na skalę światową ;p
Ja tez robiłam betę czy przyrasta pierwsza mial 358 ale to po teście kilka dni wiec myślę ze e dniu testu malutka byla potem chyba 4 dni po kazal żeby byla tysiąc to gaciami trzeslam i było 1008 to byl właśnie sam pęcherzyk a jak trzecia mi kazal kilka dni po tej drugiej zrobić to byla juz ponad 11 tysięcy włączył usg i mówi o jest jakby miało nie byc mały lepek z serduszkiem kurde nie zapomnę tego a nashizowalam się niepotrzebnie:) najważniejszy ten przyrost:)

No a jak! Jedno bez drugiego się nie czuje :)
Ale miałam czuja co do tego jechania z mężem bo koniec końców pojechał do pracy dwie h później i okazało się ze wybraliśmy zupełnie inna kuchnie niż miała być bo na żywo ta wybrana w necie nie dla nas :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ola21 ja wczoraj miałam maluteńką bo miałam 164, więc to naprawdę sam począteczek, połowa tego co Twoja pierwsza ;p tą betę mam zrobić jutro i w piątek ewentualnie, ale jak jutro będzie dobrze, to już nie muszę powtarzać ;p ale jak powtórzę to tylko dla siebie ;p hehehe

Ola21 tylko mojej mamie powiedziałam jeśli chodzi o rodziców, generalnie to wiedzą te osoby, które mnie wspierały i wiedziały, że się staramy (5 osób, nie licząc forum) ;) reszcie powiemy jak już serduszko będzie ;)

Nusia ja pierwsza robiłam parę dni po teście takze pewnie mialam taka sama co Ty bo sie co dobe podwaja:)
Wy tez byliście pierwsze potem moj i mama:)
Kulka my tez moj to za mna by sie :) wstaje to odrazu wiadomość od niego:) nawet nieraz do koleżanek ide na chwile bo gada ze zamiast wcześniej isc jak go nie bylo to ide jak on jest:p
Ide spać dobranoc; * :*

reklama
Do góry