reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

AniaaaH serce Ty Nasze! !!! Kiedy bylas u lekarza?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiunia, nie byłam, robię przerwę również od lekarza - pójdę sobie we wrześniu, i M. sobie też pójdzie, i sobie będziemy działać do kwietnia, jak nici z tego - to robimy wynochę za granicę! Ot tak sobie ustaliliśmy! :D
Chociaż... przemyślę, czy nie iść wcześniej w zasadzie ;D

reklama
Żeby nie było to nieczęsto mi się zdarza[emoji14]dzielnie się trzymam ;) nawet przez pierwszy trymestr przeszłam bez płaczu a w pierwszej ciąży potrafiłam o 3 się obudzić w spazmach bo np. Mój ówczesny miał za długą brodę o_O

Kobietą potrafi nieźle walić w ciąży[emoji14]

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Dobry wieczór ;)
Ostatnio troszkę zaniedbałam forum, co musicie mi wybaczyć ;p
Zalatana jestem ;p
Byłam dzisiaj na usg, ale nic nie widać, nawet pęcherzyka. Co jest całkiem normalne, bo to dopiero 4 tydzień z hakiem ;p kolejną wizytę mam 4 lipca i już powinno być serduszko ;)
Wczoraj robiłam bete i jutro powtórka, czy dobrze przyrasta (a jest tak na pewno, więc to tylko formalność) ;p
Nie odpiszę Wam, bo dużo tego i już nie pamiętam co komu chciałam pisać ;p
I bez żadnych kłótni mi tu, bo nakopię do doopek ;p
Aniaa_H łezka mi się zakręciła, że też Kulcia Cię pierwsza o rękę poprosiła, no ;p Uwielbiam Cię, o! ;)

Sie domyślam jak tu kobity płaczą
Hahaha ale ze szczęścia! Serio, żeby się nie pomylić - o ile dobrze policzyłam 17 dziewczyn zaszło w ciągu pół roku, z czego niestety trzy skończyły się nieszczęśliwie, ale zdecydowana część jak widzisz ma się bardzo dobrze i zmierzają nawet już niekótre ku bliskiemu porodowi! ;)
także naprawdę wątek szczęśliwy!

Ostatnia edycja:
Ola ja myślę , że komoda spokojnie starczy ;) planuje kupić 4 szufladowa z ikei malm :) biała koniecznie.

Nuska to fajnie. Czekamy wiec na 4 go :)

Ale namotalam . Resztę rzeczy kupie jak będę w mieście bez 10[emoji14]

Ania bez rozwodu się obędzie , do Vegas się pojedzie tam nam dadzą ślub. Mój pewnie Cię przyjmie :D on lubi kobietki haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia ;) Tobie chyba chciałam napisać, że super wyszło z tą kuchnią ;) czekamy tylko na fotki jak będzie porobione ;)
Ola21 wiem, że to za szybko było i na spokojnie sobie poczekam ;)

Edit: Ola no ja po owu dopiero mam 2,5 tygodnia (26 maja wypadała),więc jak by coś było widać to byłby ewenement na skalę światową ;p

Ja na dziś pas trzymam kciuki działajcie ja sie ide przytulić i tylko tele przez@ o 6 wstaje chyba że bedzie: mama koko dobranoc kobietki

reklama
Kulcia why plakalas?:D
Nuska pamiętasz jak to było ja bylam nastawiona ze zobaczę cos bo jak robilam sobie test to po terminie @
I według okresu byl 6 tydzień a to byl 4 mialam farta w tym cyklu nie powiem :Dtak musiało byc:D

Do góry