reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

U mnie tez juz ani sladu po sloncu:( na niedziele snieg zapowiadaja:(

ckai3e3knlg02eze.png

reklama
U mnie też już nie ma słońca.

Nie wiem jakiś dziwny dzień jest, suszy mnie jakbym mega kaca miała... pierwszy raz mam coś takiego

Jedz jedz na zdrowie :) jak sie czujesz?

Coś tam zjadłam :) ale jeszcze mam mdłości i nie umiem zjeść gulaszu z kaszą jaglaną co mąż zrobił. Czuję się o niebo lepiej bo nie mam gorączki. Ale z oskrzelami to zdradliwe bo nie jeden już by wyszedł z domu a potem stan mógłby się bardziej pogorszyć - pamiętam taki czas, czułam się świetnie a na kontroli usłyszałam, że jest gorzej i dostawałam zastrzyki dożylnie. Także dużo odpoczywam.

Mnie ciagle suszy. Pije teraz ze trzy razy tyle co przed ciaza albo i wiecej... Dzis ledwo przetrwalam noc bez picia przed morfologia;(

ckai3e3knlg02eze.png

A ja Wam powiem, że nie potrafię i nie piję wody niegazowanej, same soki - najczęściej Dr Witt a teraz herbata z lipy i rumianek.

Ja pije wode (ale tylko gazowana[emoji849]), zielona herbate i miete plus do tego codziennie jakis swiezy wyciskany sok, bo owocow zima praktycznie nie jem wcale.

ckai3e3knlg02eze.png

Ja sie zmuszam i pije wode bo to podobno najlepsze dla dzidzi i mamy a wody nienawidze. Po okresie ciazy i pologu nawet lyka wody nie wzielam a teraz znow.

Umylam dwa okna,ale cos mnie ciagnie i chyba musze odpoczac chwile

Matko z ojcem... ile roboty. Sprzątam, sprzątam i niby niepotrzebne rzeczy znikają ale zabieram się za mycie podłogi już 4 godzinę :shocked2:.
U lekarza ok :) TSH mam w granicy 1,08 więc mam brać hormony w tej samej dawce co brałam. W tym tygodniu miałam same dobre medyczne wieści :-D
Chłopaki na podwórku szaleją, ekipa 9 osób i zbliżają się do końca :D Podwórko mam na około 100 metrów tylko.

Może to śmiesznie zabrzmi ale oswoiłam się już z myślą, że będę mieć synka :) i myślę, że jakby to była pomyłka to już bym nie była pocieszona :rolleyes2:. Jeszcze dzisiaj natrafiłam w workach na różne ręczniczki i różne bajery dla chłopaka bo ciotka po kuzynie mi dała meble i takie dodatki i już w ogóle żyję w tym "chłopięcym" nastroju :-) :)

Co do Biedronki - byłam. U nas w miejscowości to taka BIEDA bo biegałam 3 razy wokół tych rzeczy a dopiero potem je zauważyłam. Skusiłam się na ręczniczek zielony z żyrafą i kocyk niebiesko-brązowy z małpkami. Zawsze się przyda do czegoś.

Co do częstego picia... ja pije masakrycznie duużo. A to sok, a to woda...

reklama
Do góry