KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Molly??
Aguś a gdzie mieszkasz?
Aguś a gdzie mieszkasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie , wszystko zalezy od Was !! Ja z ex mężem 3 lata temu odkupilam kebaba , prowadziliśmy Go do rozstania , jak chłopaki siedzieli ,to kiepsko szlo,ja miałam więcej cierpliwości i serdeczniejsze podejscie na zasadzie klient nasz Pan , Oni -nie podoba się to Spierdalaj . No i biznes jakos sie rozkrecil ,zaczynaliśmy od 60 zl utargu dziennie ,potem dochodzilo do 2 tys. To sporo jak na małego kebaba ,ale prawda jest taka ze trzeba masę cierpliwosci ,nie można oczekiwać ze od razu kokosy beda .Nie wiem, chyba zaczął się stres czy kasa wywalona w lokal nie pójdzie na marne. Martwię się czy to pójdzie, utopiłam całą kasę. Jeszcze do tego ciągle się kłócę z mężem, on mnie wogóle nie wspiera w ciąży, choć na początku było inaczej. Dzisiaj cały dzień beczę, lada dzień otwarcie a ja przestałam mieć serce do tego miejsca. Zbyt wiele nerwów mnie to kosztowałoa może to tylko hormony. Nie wiem. Ale wiem, że dla mojego Dziecka muszę zrobić wszystko, aby miało dobrą przyszłość. Z pomocą męża, czy bez wezmę tego byka za rogi. A jak nie pójdzie to wtedy będę myśleć...
&&&&&Dziewczyny później was nadrobić z całego dnia, jadę na genetyczne trzymajcie kciuki
Trzymam!Dziewczyny później was nadrobić z całego dnia, jadę na genetyczne trzymajcie kciuki