reklama
Tosia2210
Fanka BB :)
Ciuszki też Wam się nie podobają czy na razie nie kupujecie ubranek? Nie mogę wyjść "pomacać"
Z nieoficjalnych źródeł dowiedziałam się, że coś mam dostać, ale nie wiem co dokładnie i na jaki rozmiar. Pewnie za jakiś czas kupię jakieś śpioszki i kilka ciuszków. Ale na razie nie mam natchnienia na to Nie jestem przesądna jakby co.
KasiaRo
Fanka BB :)
Ale co sie dzieje?KasiaMarysia masz apetyt
Ja od rana tylko bułkę i jabłko zjadłam. Dopiero wróciłam, ale jakoś nie chce mi się jeść. W ogóle jakaś podłamana jestem...
Ja tylko poprosiłam rodziców żeby mi z aliexpress kupili nianie, bo tata ciagle od nich kupuje kamery i jest mega zadowolony, szybko bardzo przyszła i tata z tym poszedł na góre a mama na dole patrzyła i słuchała jak sie wygłupia szkoda, że tego nie widziałam ja chciałabym kupic troche używanych rzeczy zwłaszcza ubranek, bo dla tak małego i szybko rosnącego brzdąca nie ma co wydawać fortuny. A na znajomych nie mam co liczyc, bo ci co maja dzieci sa w pl
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
U mnie w rodzince w maju rodzą się dwie dziewczynki u siostry i szwagierki więc jeśli będzie u mnie córa to jestem zaopatrzona .... ale moje wewnętrzne przeczucie mówi BĘDZIE SYN wiec zakupy mnie nie miną
reklama
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Co tam?W ogóle jakaś podłamana jestem...