reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja na razie nie kupuję, nie wiem co i ile dostaną od znajomych. Poza tym jeszcze mam czas i ważniejsze jest dla mnie przeprowadzka starszych córek do jednego pokoju i przygotowanie pokoju pod malucha

reklama
Ciuszki też Wam się nie podobają czy na razie nie kupujecie ubranek? Nie mogę wyjść "pomacać" :(

Z nieoficjalnych źródeł dowiedziałam się, że coś mam dostać, ale nie wiem co dokładnie i na jaki rozmiar. Pewnie za jakiś czas kupię jakieś śpioszki i kilka ciuszków. Ale na razie nie mam natchnienia na to :p Nie jestem przesądna jakby co.

A ja na razie czekam na poznanie płci. Jak będzie córka to ciuchów mam, że ho ho.
Jeśli chodzi o picie to raczej musze się zmuszać. Pije wodę niegazowana.

Ja czasem juz nie mam miejsca w zoladku na wiecej plynow, a i tak mnie suszy.

ckai3e3knlg02eze.png

KasiaMarysia masz apetyt :D

Ja od rana tylko bułkę i jabłko zjadłam. Dopiero wróciłam, ale jakoś nie chce mi się jeść. W ogóle jakaś podłamana jestem...

Ja tylko poprosiłam rodziców żeby mi z aliexpress kupili nianie, bo tata ciagle od nich kupuje kamery i jest mega zadowolony, szybko bardzo przyszła i tata z tym poszedł na góre a mama na dole patrzyła i słuchała jak sie wygłupia :D szkoda, że tego nie widziałam :D ja chciałabym kupic troche używanych rzeczy zwłaszcza ubranek, bo dla tak małego i szybko rosnącego brzdąca nie ma co wydawać fortuny. A na znajomych nie mam co liczyc, bo ci co maja dzieci sa w pl

U mnie w rodzince w maju rodzą się dwie dziewczynki u siostry i szwagierki :) więc jeśli będzie u mnie córa to jestem zaopatrzona .... ale moje wewnętrzne przeczucie mówi BĘDZIE SYN ;) wiec zakupy mnie nie miną

reklama
Do góry