reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ojej mój telefon ześwirował, czytałam nasz wątek na telefonie, zaznaczylam post młodej żony a tu takie coś....
Matko :/ w każdym razie to do zonki.
A ktory masz tydzień?? nom w takim brzusiu to małe może szaleć.
KasiaMarysia to wpadaj na ogórkowa :-) u mnie 15 tc prawie 16 i ogórkowa chyba posmakowala maluchowi bo kilka razy poczułam ruchy :-D

reklama
KasiaRo spodnie super. Lubie takie plus trampki i na dlugi,wiosenny spacerek w sam raz.
No wlasnie, juz je wizualizuje z trampkami nad morzem;) mam nadzieje, ze zima nie wroci jak tam pojade...

Co do splaszczania tylka, to moim zdaniem ladne leza, ale z jeansami to dla kazdego moze byc inaczej.

ckai3e3knlg02eze.png

Byłam na zakupach w 2 sklepach, a zmęczyłam się jak bym ogródek przekopała. W biedronce kupiłam tylko ręczniczek, kocyki były cienkie i nie za ładne. Też wolę zamówić porządniejszy na allegro. Zrobiłam też zapiekankę i teraz czekam niecierpliwie aż się upiecze :D

a macie już może jakieś nowe pomysły żeby pomóc sobie gdy boli okropnie głowa?

Mi się sprawdza posmarowanie skroni Amolem, naklejenie plastra chłodzącego albo drzemka. Ale nie zawsze te metody działają.

Byłam na zakupach w 2 sklepach, a zmęczyłam się jak bym ogródek przekopała. W biedronce kupiłam tylko ręczniczek, kocyki były cienkie i nie za ładne. Też wolę zamówić porządniejszy na allegro. Zrobiłam też zapiekankę i teraz czekam niecierpliwie aż się upiecze .

U mnie nie było, a zasadziłam się i na ręczniczek i na kocyk. Też poszukam na allegro.

Dzięki za cynk, nie będę szukać

Pisałyśmy o bólu głowy i mnie właśnie rozbolała :( Pewnie przez zmianę pogody, do południa było słonecznie 11 stopni, a po południu zerwał się wiatr i chmury brzydkie naszły.

reklama
Do góry