reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Pokazuj Kasiulka :-D

Kornela to połóż się może, Emka coś mówiła, że na ból głowy dobrze sobie skronie czymś posmarować tylko nie pamiętam czym...
Wklejam zdjecie ze strony internetowej, bo lepiej widac;)
48d362b4e6773879e54b7294f0b4015a.jpg

ckai3e3knlg02eze.png

reklama
Ja miałam tak sprzątać a posprzątałam tylko kuchnie i łazienki i nie mam siły na więcej.. Masakra.

Dziewczyny czy czujecie już ruchy?? Ja już tak bardzo bym chciała, byłabym spokojniejsza. Ale jeszcze nic nie czuje.
Ja ogarnęłam balkon zrobiłam zupke ogórkowa i szykuje się po mała do przedszkola..
Jak zjem i się położę to czuję ruchy chociaż czasami i na siedzaco a czasami nie czuje cały dzień..

Ja

Ja nie mogłam już wrócić do pracy i codziennie staram się coś tam ogarnąć w domu no i mieszkam na 4 piętrze bez windy więc mam odrobinę ruchu.. na szczęście apetyt mi się zmniejszył i od ponad tygodnia waga stoi w miejscu oby zaczął organizm pobierać ode mnie zamiast jeszcze magazynowac bo będę niedługo kwadratowa :p

Moi znajomi mówią że nadal po mnie nic nie widać :) oby to trwało jeszcze trochę bo szykuje mi się uroczystość rodzinna i mam już kupioną sukienkę ;)

My niestety nigdzie nie jedziemy.
Znaczy zaliczymy jakiś 3 dniowy weekendowy wypad to tu to tam (na Słowację się między innymi wybieramy), ale na dłużej to niestety nie.

Na dłuższym wypadzie wakacyjnym jeszcze z dzieckiem nie byliśmy. Mąż od 3 lat nie dostał urlopu, a ja sama z dzieckiem...jakoś nie chce mi się jechać samej. Pozatym trochę strach...

Nie lubię Cię ;( ja chcę ogórkową ;:)(

Ojej mój telefon ześwirował, czytałam nasz wątek na telefonie, zaznaczylam post młodej żony a tu takie coś....
Matko :/ w każdym razie to do zonki.
A ktory masz tydzień?? nom w takim brzusiu to małe może szaleć.

Dziewczyny was też tak bolą i rwa piersi? Mnie od dwóch dni strasznie zwłaszcza jedna pierś rwie aż boli..chyba udrazniaja się kanaliki ale w pierwszej ciąży tak nie miałam..

co jakiś czas to mam, na szczęście nie codziennie. Było tak mocno, że kupiłam sobie taki stanik w h&m z miseczkami z cieniutkiego materiału i było mi w nim dużo wygodniej niż w normalnym i bolało jedynie przy dotykaniu.

Kasia lezenie to w moim przypadku nie takie latwe bo mam w domu takiego 20 miesiecznego szkraba pelnego energii:)

U mnie dzis pomidorowa. Zjadlam prawie dwa talerze:)

KasiaRo spodnie super. Lubie takie plus trampki i na dlugi,wiosenny spacerek w sam raz.

łoo Kasia Ty to zjesz ale muszę powiedzieć, że głodna się zrobiłam - sprawdzę co jest w lodówce :p bo mi burczy w brzuchu :)

reklama
Do góry