D
Deleted member 178444
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile Milosz wazy? A masz juz szumisia? Czy za.cichy?Wystarczyło się poskarżyć teraz "tylko" odłożyć [emoji14]
Matko, on już taki duży!!! 5 tygodni!Zobacz załącznik 903854Zobacz załącznik 903855Zobacz załącznik 903856
A gdzie to przez neta składałas?My skladalismy przez neta, trzeba bylo zalaczyc tylko zaswiadczenie od lekarza, ze sie bylo pod opieka od poczatku ciazy, dochody chyba sobie sami sprawdzaja
To tak jak moja.Heh lubi szum. Mój lubi odciąganie kataru odkurzaczem[emoji23]
Wieje u mnie niemiłosiernie i deszcz pada.
Porobiłam wszystko co miałam do zrobienia więc pora się kłaść spać.
Stypendia tak ale rodzinne nieopodatkowane? Pierwsze słyszę bo przecież aby dostać rodzinne trzeba dochody wykazać itp no ale może się nie znam więc sorkiStypendia i rodzinne
Ty odkurzacz ja swego czasu mikser w kuchni i już radzimy sobieO 18 30 wykąpałam Miłosza. Od tego czasu prawie cały czas się drze. Oszaleje. W dzień drzemki tylko tak:Zobacz załącznik 903847
Naprawdę jest duży!!! Ja chve aby mój nie rósł nie zdążę się nacieszyć a wiem z doświadczenia że szybko zleci! Ja chcę go małego cały czas taka kolke zwinieta w kłębekWystarczyło się poskarżyć teraz "tylko" odłożyć [emoji14]
Matko, on już taki duży!!! 5 tygodni!Zobacz załącznik 903854Zobacz załącznik 903855Zobacz załącznik 903856