To będziesz miała odkurzone za wszystkie czasy...O 18 30 wykąpałam Miłosza. Od tego czasu prawie cały czas się drze. Oszaleje. W dzień drzemki tylko tak:Zobacz załącznik 903847
reklama
Haha. Dobre..Nawet nie ogarnelam ze przyszło akurat to. Poszło w aptekach
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
O 18 30 wykąpałam Miłosza. Od tego czasu prawie cały czas się drze. Oszaleje. W dzień drzemki tylko tak:Zobacz załącznik 903847
Heh lubi szum. Mój lubi odciąganie kataru odkurzaczem[emoji23]
Ma upodobania... mój lubi jak hardcorowo trzęsie np. wózkiem...Heh lubi szum. Mój lubi odciąganie kataru odkurzaczem[emoji23]
D
Deleted member 178444
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiaczek89pl
Wystarczyło się poskarżyć teraz "tylko" odłożyć [emoji14]
Matko, on już taki duży!!! 5 tygodni!Zobacz załącznik 903854Zobacz załącznik 903855Zobacz załącznik 903856
Nie sztuka uśpić , sztuka odłożyć
kasiaczek89pl
U nas to samo tylko na gołej klacie to nie pokazuje [emoji23]
AgulaK82
Ja mam łazienkę przy sypialni taka prywatna dla mnie i męża ale dzieci też się w niej kąpią bo druga nie skończona i ja zamykam sypialnie włączam farelkę i są otwarte drzwi do tej łazienki i mi się grzeją pomieszczenia pomimo że centralne też jest włączone. Wtedy małą rozbieram, do wanienki wkładam a na grzejniku w łazience grzeje się ręcznik i u nas płaczu nie ma no chyba że jest mega głodna wtedy święty Boże nie pomoże dopuki nie ubiore jej to jest jeden wielki lament [emoji23] na razie tylko raz się nam zdarzyło z koncertem bo przeważnie wolę gdy jest najedzona odczekać pół godziny i biorę do kąpieli.Mój podobnie... mimo że staram się nagrzać i od razu zawinąć w ręcznik i rozgrzać to nie lubi momentu pomiędzy wanną a recznikiem. No i nienawidzi ubierania przed wieczornym cycem.
To chyba w poniedziałek każdy miał lenia bo ja też nie kąpałam [emoji23]Ja wczoraj też nie dlatego dziś musiałam go ochlapać troszkę...
No to i na noc odkurzacz włączaj [emoji23]O 18 30 wykąpałam Miłosza. Od tego czasu prawie cały czas się drze. Oszaleje. W dzień drzemki tylko tak:Zobacz załącznik 903847
My znów się cycujemy...
Jutro przyjeżdża moja siostra z Poznania zobaczyć Julkę [emoji5] a ja w domu mam delikatny nieład tzn syfu nie ma tylko to w kuchni coś na stole leży jakiś kubek po herbacie to w salonie młodej jakieś ciuchy pampersy kilka sztuk by nie latać w te i nazad do sypialni, w sypialni jak to w sypialni, rozbebeszone łóżko a moja siostra zaś druga perfekcyjna pani domu [emoji12]
A tak śpimy po cycowaniu [emoji5][emoji42][emoji42][emoji42]
Załączniki
KINDERBUENOO88
Wystarczyło się poskarżyć teraz "tylko" odłożyć [emoji14]
Matko, on już taki duży!!! 5 tygodni!Zobacz załącznik 903854Zobacz załącznik 903855Zobacz załącznik 903856
Jaki to jest słodziak [emoji7][emoji7][emoji7]
I ogólnie już taki fajny, spory bobas
reklama
AgulaK82
Słodziak [emoji7] Aniu uśmiechnij się [emoji16]Wystarczyło się poskarżyć teraz "tylko" odłożyć [emoji14]