Adell1994
Fanka BB :)
Mój za to uwielbia , a jak wyciągam z wanienki to krzyczy jakby go ze skóry obdzierali .Mój nienawidzi się kąpać dla niego to stres narazie więc o relaksie moze zapomnieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój za to uwielbia , a jak wyciągam z wanienki to krzyczy jakby go ze skóry obdzierali .Mój nienawidzi się kąpać dla niego to stres narazie więc o relaksie moze zapomnieć
Właśnie też to miałam przed chwiląA moja już po kąpieli nakremowana już z czystym pampersem na pupie i nagle sru w niego kupalem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Stypendia i rodzinneA jakie masz dochody nieopodatkowane?
U Nas 2h usypiania.. a starsi awantury robiąA moj jak zwykle nie moze sie najesc...przysnal na kolanach po cycowaniu. Boje sie wstac i go odlozyc, zeby sie nie obudzil. Chcialabym wyprodukowac troche mleka zanim wstanie.
Zielona herbata też podobno wg. mojego nefrologa genialnie przeczyszcza układ moczowy.Mąż dwa tygodnie temu kupił mi Carmi wyciągnęłam ale jednak nie mam ochoty zimno mi a w nocy poce się jak świnka....
Mój podobnie... mimo że staram się nagrzać i od razu zawinąć w ręcznik i rozgrzać to nie lubi momentu pomiędzy wanną a recznikiem. No i nienawidzi ubierania przed wieczornym cycem.Mój za to uwielbia , a jak wyciągam z wanienki to krzyczy jakby go ze skóry obdzierali .
Ja wczoraj też nie dlatego dziś musiałam go ochlapać troszkę...Ja wczoraj swojej kluski nie myłam bo katar. Dzisiaj nagrzałam w łazience i tylko na przewijaku ją wacikami umyłam.
Wolę jej nie wychładzać teraz.
Byle nie podłapała ode mnie.
Wypiłam do kolacji szaszetke Prenalenu na przeziębienie. A jak mała zaśnie to dokończę inhalacje bo mi zostało jeszcze 3ml tego ustrojstwa na kaszel.
Fajnie Wam
Nic nie mam jutro do apteki muszę