Adziorek$
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroCześć,
Ja przyszłam się tylko pożegnać. Niestety nie udało się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroCześć,
Ja przyszłam się tylko pożegnać. Niestety nie udało się
Widocznie nie wszytkie go dostałyTak jakby co...... bo Nie wiem czy wszystkie już zauważyły że jest wątek zamknięty? Trzeba wejść w link z wiadomości od Ani
widocznie nie wszystkie zgłosiły chęć w odpowiednim momencie. Któraś jeszcze chce dołączyć do zamkniętego wątku? Moderatorki wezmą to na bank pod uwagę.Widocznie nie wszytkie go dostały
Czyli tutaj już nic nie piszemy tak?Widocznie nie wszytkie go dostały
Ja pisałam wcześniej że mogę być aktywna a potem kilka dni nie więc mogę zostać tutaj, niż tam się dodawać i ktoś mnie potem usunie z grupy. Cały czas pracuje, teraz jeszcze chore dziecko w domu i ostatni tydzień naprawdę miałam ciężki. Jeszcze wyjazdy do lekarzy z członkami rodziny. Więc nie chce problemu, wolę zostać tutaj, a udzielać się będę wtedy kiedy będę miała na to czas i przestrzeń ale nie codzienniewidocznie nie wszystkie zgłosiły chęć w odpowiednim momencie. Któraś jeszcze chce dołączyć do zamkniętego wątku? Moderatorki wezmą to na bank pod uwagę.
O, dzięki, bo ja nie zauważyłam, dopiero teraz weszłamTak jakby co...... bo Nie wiem czy wszystkie już zauważyły że jest wątek zamknięty? Trzeba wejść w link z wiadomości od Ani
Chętnie dołączęwidocznie nie wszystkie zgłosiły chęć w odpowiednim momencie. Któraś jeszcze chce dołączyć do zamkniętego wątku? Moderatorki wezmą to na bank pod uwagę.
Jest zasada, że raz w tygodniu trzeba dać znać, więc nie jakoś uciążliwie teraz myślę ostatni moment żeby dołączyć w razie czego, więc jak coś to napiszJa pisałam wcześniej że mogę być aktywna a potem kilka dni nie więc mogę zostać tutaj, niż tam się dodawać i ktoś mnie potem usunie z grupy. Cały czas pracuje, teraz jeszcze chore dziecko w domu i ostatni tydzień naprawdę miałam ciężki. Jeszcze wyjazdy do lekarzy z członkami rodziny. Więc nie chce problemu, wolę zostać tutaj, a udzielać się będę wtedy kiedy będę miała na to czas i przestrzeń ale nie codziennie
muszę dopytać. Jak się wpisać w prywatna grupę? Nie mam żadnego linkaJest zasada, że raz w tygodniu trzeba dać znać, więc nie jakoś uciążliwie teraz myślę ostatni moment żeby dołączyć w razie czego, więc jak coś to napisz
U nas też powrót do żłobka nie rozpieszcza, zaczął się już kaszel, katar, inhalacje... Też pracuję, ale te ostatnie tygodnie to czuję jakbym biegła w maratonie nieprzygotowana
Tak ja poproszęwidocznie nie wszystkie zgłosiły chęć w odpowiednim momencie. Któraś jeszcze chce dołączyć do zamkniętego wątku? Moderatorki wezmą to na bank pod uwagę.