U Nas samo odkładanie pół biedy. Gorzej jak się jorgnie że nie ma cycka pod nosem...Nie sztuka uśpić , sztuka odłożyć
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Mój dzisiaj pobudki co 2 godziny sobie urządza . O 24, 2, 4, 6 . Ale przez tą bolącą pierś prawie nie śpię od 2 wiec mi wszystko jednoWitam ponownie już nad ranem [emoji5] Dziś moja księżniczka kończy tydzień [emoji16] i dziś odpadł jej pępuszek [emoji5] my się znowu cycujemy [emoji6]
Ona też żółciutka czy mi się zdaje??Ja mam łazienkę przy sypialni taka prywatna dla mnie i męża ale dzieci też się w niej kąpią bo druga nie skończona i ja zamykam sypialnie włączam farelkę i są otwarte drzwi do tej łazienki i mi się grzeją pomieszczenia pomimo że centralne też jest włączone. Wtedy małą rozbieram, do wanienki wkładam a na grzejniku w łazience grzeje się ręcznik i u nas płaczu nie ma no chyba że jest mega głodna wtedy święty Boże nie pomoże dopuki nie ubiore jej to jest jeden wielki lament [emoji23] na razie tylko raz się nam zdarzyło z koncertem bo przeważnie wolę gdy jest najedzona odczekać pół godziny i biorę do kąpieli. To chyba w poniedziałek każdy miał lenia bo ja też nie kąpałam [emoji23]No to i na noc odkurzacz włączaj [emoji23]
My znów się cycujemy...
Jutro przyjeżdża moja siostra z Poznania zobaczyć Julkę [emoji5] a ja w domu mam delikatny nieład tzn syfu nie ma tylko to w kuchni coś na stole leży jakiś kubek po herbacie to w salonie młodej jakieś ciuchy pampersy kilka sztuk by nie latać w te i nazad do sypialni, w sypialni jak to w sypialni, rozbebeszone łóżko a moja siostra zaś druga perfekcyjna pani domu [emoji12]
A tak śpimy po cycowaniu [emoji5][emoji42][emoji42][emoji42]Zobacz załącznik 903857
A siostra to na inspekcje wpada czy jak
Adell1994
Dziękuję , rano pojadę po kapustę może to pomoże . Muszę odnaleźć mój termofor i ogrzać porządnie .Tutaj masz kilka rad, porad, może coś Tobie pomoże Link do: Zatkany kanalik – domowe sposoby
AgulaK82
Tak jest delikatnie zażółcona [emoji6]Ona też żółciutka czy mi się zdaje??
A siostra to na inspekcje wpada czy jak
No ja założyłam że młody będzie jak bracia powyżej 3kg poniżej 4kg i 56 cm. Młody założenia miał w d..ie. Tzn gdyby urodził się w terminie to ze 3300 by miał. A z drugiej stronu mam dłużej moją kruszynkę choć kruszynka już prawie 4.500 waży i w tym tempie do wizyty 29tego do 6kg doleci..To ja odwrotnie bo spodziewałam sie kluchy ze 4,5 kilo i przynajmniej 60cm.... A wyciągnęli kluskę 3 kilową i w dodatku 51 cm i 95% ubranek było za wielkie a w foteliku samochodowym się topiła
Teraz ma 3 tygodnie i dopiero podrosła do niektórych rzeczy ale rękawki nadal wywijam
Przybiera książkowo. Dziecko powinno na tym etapie około 30g dziennie mój 50g i oni wpisują że to dużo. I to wiąże się z różnymi mniej fajnymi sprawami.A ja zaniast spac dalej ogladam serial na.netflix...
Wstane po 6 ogarniemy siebie i na zakupy dzis dzieci wracaja ..obiadek zrobie ich ulubiony i pewnie bedziemy nadrabiac zalegle lekcje.
Pada i wieje u nas ...oby sie wypogodzilo troche.
Wczoraj byla polozna Ninka Wazy 4240 przytyla 240gr w 6 dni ...jak na to jak pieknie je to szalu nie ma chyba...
Dokładnie. O 2:30 myślałam że okna mi wywali. Nie lubię wiatru...Ten wiatr i do nas dotarł bo tsk zasuwa na dworze, jak naturalny szumis
Chloe.Chloe
Moze sprobuj czesto przystawiac dziecko z roznych pozycji, np.spod pachy po cieplym okladzie.Dziewczyny pomóżcie .
O 2 obudził mnie okropny ból prawej piersi , nie boli cała tylko prawa strona koło pachy i tam jest twarda . Czy to zatkany kanalik ? Zrobiłam ciepłe okłady , aż w końcu poszłam pod prysznic rozmasować . Trochę lepiej ale nadal boli . Co robić ?
reklama
Przy stypendiach też NIEOPODATKOWANY DOCHÓD to taki wpływ gotówki do portfela z którego nie musisz się rozliczać się z fiskusem ale jednocześnie należy go wszędzie wpisywać jako przychód w przeciwieństwie do 300 czy 500 plus.Stypendia tak ale rodzinne nieopodatkowane? Pierwsze słyszę bo przecież aby dostać rodzinne trzeba dochody wykazać itp no ale może się nie znam więc sorki