D
Deleted member 178444
Gość
Najmniejszy bierzJako ze jutro w Lidlu będą ubranka to planuje wybrac się na zakupy, ale pojęcia nie mam jaki rozmiar skarpetek wybrać. Rozmiary od 11-22 to mi nic nie mówi. Jak czytać rozmiarowke skarpet niemowlęcych?
Nie wiem, ale zaczynam się go bać@StarAnia napatrzeć się nie mogę na to zdjęcie. Co on tam wyprawia???
SuperA to obiecane zdjęcia moich prac. Musiałam się ,aż na FB zalogować bo nic na komputerze się nie ostałoZobacz załącznik 875189Zobacz załącznik 875190Zobacz załącznik 875191Zobacz załącznik 875193Zobacz załącznik 875194Zobacz załącznik 875195Zobacz załącznik 875196Zobacz załącznik 875197
Też mnie to zadziwia. Szczerze zastanawiam się w jakim stanie są obecnie moje powłoki brzuszne, skoro coś takiego się dziejeJezu przez dłuższą chwilę zastanawiałam się co to jest????? Czy to możliwe żeby aż tak???
Zdrowia dla malucha! Kurcze pogoda zaczęła wariować i już dzieciaki chorują jak na zawołanie.Mój mały dziubasek znów 38.5A muszę jutro do swojego lekarza i zostawić to babci.. zwolnienie mi się kończy więc muszę.. w dzień wydawało się że jest ok. Ach dzieci..
Koleżanka jak rodziła córkę też w lipcu to starszy akurat miał anginę.. całą noc do niego wstawała i zbijała 40. Pojechala do szpitala 6.45, o 7 była na miejscu, a o 7.10 z córeczką.. ekspresowy poród.. Tak sobie dzisiaj przypomniałam bo akurat dzisiaj robili małej urodziny..5 już.
Też chciałabym szybki poród ale nie aż taki.. chociaż w tygodniu spotkałam koleżankę co we wrześniu 2017 rodziła 2 dziecko i jeszcze o 23.00 mąż pojechał że szpitala że nic się nie działo (miała juz termin i przyjechała na ktg ale że nie chcieli jej zrobić i się bardzo zdenerwowana to córeczce skoczył puls i nie chcieli jej wypuścić) A za godzinę dzwoniła do męża żeby szybko przyjeżdżał.. ledwo zdążył dojechać, bo malutka wyszła o 01.20 , nawet umowiona polozna ledwo dojechała.. i śmiała się że 2 razy chciała znieczulenie i 2 razy rodziła bez. Pierwszy poród 18 godzin, drugi 1![]()