D
Deleted member 178444
Gość
To ten jeden jakiś ninja by musiał być, że go nie widać na USG [emoji14]nieźle... może bliźniaki, bo wygląda jak dwie wypięte pupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ten jeden jakiś ninja by musiał być, że go nie widać na USG [emoji14]nieźle... może bliźniaki, bo wygląda jak dwie wypięte pupy
może się chowa za pierwszymTo ten jeden jakiś ninja by musiał być, że go nie widać na USG [emoji14]
Ja też widziałam w kinie i raczej nie pokuszę się o ponowne zobaczenie dzisiaj , bardzo ciężki film .U mnie dziś rodzinnie. Bratowa poproszona o bycie chrzestną. Bardzo się ucieszyła będziemy chcieli zrobić chrzciny jak najszybciej , bo sama ma termin na grudzień
Na obiad przyjechała siostra mojej zmarłej babci. Uwielbiam ją. Genialna kobieta .
A dziś po 20 na TVP 1 jest film Wołyń. Oglądałam w kinie i bardzo mocno przeżyłam. Dziś raczej nie obejrzę. Ale jeśli ktoś chce to polecam.
O kurczę tak jak pisała @Angelika89 wygląda jak bliźniaki
Ja wzięłam po prostu najmniejszeJako ze jutro w Lidlu będą ubranka to planuje wybrac się na zakupy, ale pojęcia nie mam jaki rozmiar skarpetek wybrać. Rozmiary od 11-22 to mi nic nie mówi. Jak czytać rozmiarowke skarpet niemowlęcych?
Wow chylę czoła, piękneA to obiecane zdjęcia moich prac. Musiałam się ,aż na FB zalogować bo nic na komputerze się nie ostało Zobacz załącznik 875189Zobacz załącznik 875190Zobacz załącznik 875191Zobacz załącznik 875193Zobacz załącznik 875194Zobacz załącznik 875195Zobacz załącznik 875196Zobacz załącznik 875197