To muszę kupić fajny motek i będę próbować [emoji5] dziękujęDa, podstawą jest łańcuszek
I trochę cierpliwości i czasu
Tzn Fajną włóczkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To muszę kupić fajny motek i będę próbować [emoji5] dziękujęDa, podstawą jest łańcuszek
To może szycie na palcach ?
Da, podstawą jest łańcuszek
Link do: GRUBE SZYDEŁKA 5 SZT w ETUI rozm. 7,8,9,10,12 mm*O kuźwa to cos dla mnie Ciekawe jakiej grubości szydełko trzeba do tego i czy to włóczką czy czym innym i tez jakiej grubości Napaliłam sie
Kochana, mam tyle innych zdolności, że na brak tych nie narzekam [emoji13]To może szycie na palcach ?
Ja kiedyś druty próbowałam i nawet mi szło. Tyle że koślawo [emoji1] ale paluchy miałam pokłute że ała. No ale to za dziecka jeszcze babci jakieś stare druty zwinęłam to może dlatego [emoji6]Lubię szydełko, ale przyznam, że wiele już zapomniałam z tego co mnie kiedyś sąsiadka uczyła. Za to wolę druty, efekt wydaje się być bardziej wizualny i szybszy do uzyskania