reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Lola gratulacje!!! Cudowne wieści. Wczoraj był wyjątkowo szczęśliwy dzień. Mam nadzieję że dzisiaj też same dobre wiadomości bo widzę że dużo wizyt się szykuje.

Anik ja też mam dzisiaj o 17 i już mi od rana niedobrze na samą myśl. A tu jeszcze cały dzień w pracy trzeba wytrzymać. Na serduszko się nie nastawiam bo to dopiero 5t4d. Chociaż pamiętam że jedna z dziewczyn już widziała w tym czasie. A wysoka beta trochę mnie pociesza że może jednak coś zobaczę.
No u Ciebie wysoka beta:) ja juz potem nie robilam bety i czekam na wizyte.. To obie zdamy relacje wieczorem..

reklama
Dziewczyny, nie nadrobię!

Wczoraj byla wizyta, kropek ma 1 cm, serduszko bije. Ciąża to 7tyg.juz w rodzinie wszyscy wiedza[emoji4] za tydzien mam obrone doktoratu, kurcze stresuje się bardzo, mam nadzieję ze to nie zaszkodzi

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

A musza byc do tego zalecenia zeby zrobic takie badanie? Czy to zalezy od lekarza?

f2w3yx8dv4ippex6.png
Mi powiedział, że zaleca się je robić kobietom po 35roku życia... Ale on woli zrobić dla spokoju ducha

eiktrjjge03lkilf.png

Nessi rozumiem twoje obawy ja też się bardzo martwiłam ze mogą być blizniaki na szczęście ten facet widział jedno. W moim przypadku ciąża blizniacza byłaby zagrożeniem życia pewnie i dla mnie a przede wszystkim dla maluchów.
Myślę o tobie ze ty dasz rade wyglądasz na silną dziewczynę :) jak.co wsparcie juz masz :)

Lilika super ze wizyta się udała obrona pójdzie dobrze zobaczysz :)

T
Dziewczyny, nie nadrobię!

Wczoraj byla wizyta, kropek ma 1 cm, serduszko bije. Ciąża to 7tyg.juz w rodzinie wszyscy wiedza[emoji4] za tydzien mam obrone doktoratu, kurcze stresuje się bardzo, mam nadzieję ze to nie zaszkodzi

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, na pewno wszystko pójdzie gładko!
Wiesz o czym pisałaś przecież ;)
Kilka moich koleżanek bronilo się z mniej lub bardziej widocznym brzuszkiem i nic złego się nie działo :)
Jaki masz temat?

reklama
Ale skrobiecie, nie idzie nadrobic [emoji14]

Ja biore tylko kwas foliowy. Pierwsza wizyte z polozna mam dopiero 7 lutego a i tak nic sie konkretnego wtedy nie dowiem, dopiero mnie umowi na usg :)

Do góry