A dlaczego?
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
justys a próbowałas pić melise przed snem ? Słyszałam że pomaga . Ja z zasypianiem nie mam problemu ale w nocy ciągle się budzę i później też niewyspana jestem
A to czemu ?
CzarnaMadzia - cmokaj, parskaj a jak mąż podejdzie to prychaj
A tak z jednego większego korzenia kup i tylko w plasterki pokrójEni kochana sto lat sto lat!!! Przede wszystkim spokojnej ciąży
Nimitii sampoczucie już lepiej? Ja też byłam przeziębiona ale to normalne że każdego może coś złapać, fasolka nie da sobie zrobić krzywdy
Dziś dzwoniłam zapytać o endokrynologa na NFZ i w najbliższej przychodni termin na CITO mają na kwiecień, nieważne ciąża czy nie... Masakra jakaś, chyba ich pogięło.
Na szczęście w sąsiednim mieście jest opcja podejść do lekarza i poprosić o przyjęcie i z tego skorzystam, przecież im szybciej ktoś wdroży leki tym lepiej. Jutro idę po skierowanie a w piątek jadę do endo
Madzia a ile tego imbiru do tego syropku? Gnieciesz go jakoś czy czekasz aż sam puści sok?
Jak o kawę chodzi to na szczęście w ogóle nie mam takiej potrzeby by po nią sięgnąć, jakoś przestała mi smakować
Leeleeth gratulacje, super wiadomości
Ja po tygodniu wróciłam do pracy - uff na szczęście było lepiej niż myślałam