reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Oj teksty dzieci są najlepsze. My jeszcze naszym nie mówiliśmy w prost. Mąż tylko zapytał starszego czy chciałby brata czy siostrę to odpowiedział że on chce na basen [emoji3] a młodszy zawsze odpowiada że on chce pieska [emoji3] potem leżałam na kanapie i mówię że mnie brzuch boli. Młodszy dopytywal co chwila czy już nie boli, starszy zapytał czy długo mnie tak będzie boleć a ja na to że 9 miesięcy. Mamo ale to przecież będzie bardzo długo trwało! Uśmiałam się. Cudaki moje kochane.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Marcia moja niby też chce bobasa (ma malutką kuzyneczkę od której nie umie oderwać wzroku), ale na chwilę obecną też by pewnie wolała pieska (albo świnię;) )

reklama
Jaguś moja koleżanka zapisuje teksty swoich dzieci. Ostatnio nawet mówiła że czytała to potem i się śmiała. Jest co wspominać potem.

No właśnie my im jeszcze nie mówimy i nie tłumaczymy żeby się przypadkiem przy babciach nie wygadali. Zresztą o ciąży wiem od wczoraj wiec nawet ja się jeszcze nie oswoilam

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, ale śmieszne Wasze dzieciaki! Uśmiałam sie[emoji23][emoji23][emoji23]niezle teksty[emoji106]
U mnie tez jest wesoło i to nie tylko z powodu reakcji córci, która sie bardzo ucieszyła, ale tak ogolnie, na codzień. Bo ja nie odpuszczam i zmuszam ja zeby mówiła po polsku, No ale z racji tego ze 80% czasu mówi po angielsku to jej mix wychodzi mega śmieszny czasami[emoji23] tzw. Ponglisz[emoji87][emoji85] zwłaszcza jej gramatyka siada i te odmiany z księżyca to mowię wam, czasem sie można pod dywan zawinąć ze śmiechu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry