reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Będzie dobrze, miałaś już spory pęcherzyk ,...może być i serducho nawet.
Ja muszę poczekać jeszcze drugie tyle na wizytę ...:/
Nie wiele większy od Twojego przecież :)
Nessi Ty miałaś 5 mm a ja 8 mm. Tylko ze z OM wychodzi 6-7 tc a z USG 5 - 6 tc :/
A w ktorym jestes tyg?
Według usg 6 tc, według OM 7 tc.

reklama
Ja dopiero w przyszłym tygodniu i nie liczę na serduszko ale chciałabym już coś zobaczyć [emoji7] choćby zarodeczek

w57v9jcg5391negk.png

Ja idę na kolejną wizytę 10.01 będzie 6t2d też mam nadzieję, ze coś już zobaczymy 4.01 było 5,9 jak nie to będę czekać do 24.01, a jakoś nie potrafię się tak do końca cieszyć dopóki nie zobaczę serduszka. Raczej wszystkich sprowadzam na ziemię i uprawiam czarnowidztwo.

Ja to sie nadal nie moge oswoic ze jestem w ciazy niby planowałam Ale nie wierzyłam że się uda

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak miałam dłuższą chwilę, a teraz już się cieszę na przemian z martwię [emoji52]
Mam takie wciąż bóle czy skurcze jak na @ i to mnie bardzo niepokoi, ale wzięłam No spa i poleżałam trochę, więc się wyciszyło. Wy też macie takie bóle ?

w57v9jcg5391negk.png

reklama
Witam się tutaj. Na chwilę zawitałam na staraczki 2017 i kojarzę już tu kilka dziewczyn. Dzisiaj miałam termin @, zrobiłam test i jest - dwie piękne krechy. Na razie to do mnie nie dociera!! Niby chcieliśmy, ale nie spodziewałam się że się uda. Martwi mnie tylko moja sytuacja zawodowa, bo teraz jest to akurat kiepski moment na ciążę..... i zastanawiam się jak ja to zakomunikuje szefowej!
Na razie jesteście pierwsze które o tym wiedzą. Dzisiaj jestem w pracy na 24h. W domu będę dopiero jutro. Zastanawiam się czy męża informować telefonicznie czy poczekać do jutra. Został w domu z chłopakami i boje się że padnie jak to usłyszy....
Mam nadzieję że wszystkim nam spokojnie miną te 9 miesięcy i we wrześniu wszystkie będziemy tulić nasze maleństwa.

Do góry