reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja byłam odśnieżać z dzieciakami :D teraz kładę spać mlodego a na 16 na ur do sąsiadki synka

ivvonka leeleeth dzięki za gratulacje

wenus wczesna terapia to podstawa, ja zanim mały skończył rok wiedziałam że to autyzm bo z dnia na dzien przestał mówic siadac pelzac tylko patrzal w sciane, każdy się puka w głowę że się zdecydowałam na kolejne ale coz staram się miec pseudo życzliwych w dupie, my fachową diagnozę dostaliśmy rok temu jak mały miał Trzy z kawalkiem, jesteś na świadczeniu na niego czy pracujesz?

Nimitii Teraz będzie wszystko dobrze u nas musi

Leeleeth to twoje szoste? Ile masz lat?

Emilka będzie dobrze musi

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie, najwazniejsze zeby bylo cale i zdrowe a plec to juz niewazna... Chociaz ja od samego poczatku caly czas mowie do Wojtusia w brzuszku, a w poprzedniej ciazy byly Ala i Ula..
Pierwsze slysze o mineralach i pelni :p co to ma sie do plci?

Wlasnie, najwazniejsze zeby bylo cale i zdrowe a plec to juz niewazna... Chociaz ja od samego poczatku caly czas mowie do Wojtusia w brzuszku, a w poprzedniej ciazy byly Ala i Ula..
Pierwsze slysze o mineralach i pelni :p co to ma sie do plci?

Przecież nikt nie przedkłada płci nad zdrowie, wiadomo.
Ale czasem po prostu czujesz, że coś jest na rzeczy.

w57v9jcg5391negk.png

Kurcze w środę mam wizytę i tak bym chciała zobaczyć zarodek.... na serduszko wiem ze pewnie będę musiała poczekać bo pozną owulacje miałam.
Odliczam dni to wizyty chociaż strasznie się boje :)

Kurcze w środę mam wizytę i tak bym chciała zobaczyć zarodek.... na serduszko wiem ze pewnie będę musiała poczekać bo pozną owulacje miałam.
Odliczam dni to wizyty chociaż strasznie się boje :)
Będzie dobrze, miałaś już spory pęcherzyk ,...może być i serducho nawet.
Ja muszę poczekać jeszcze drugie tyle na wizytę ...:/

Przecież nikt nie przedkłada płci nad zdrowie, wiadomo.
Ale czasem po prostu czujesz, że coś jest na rzeczy.

w57v9jcg5391negk.png
Dlatego pisze ze mowie do Wojtusia ale nie mam parcia na konkretna plec :)
Moja kolezanka jak pragnela dziewczynke i jak lekarz powiedzial jej na usg ze bedzie chlopak plakala, ale nie ze szczecia tylko dlatego ze to nie dziewczynka... Mysl o chlopcu przyswajala chyba przez miesiac i sama mowila, ze nie umie sie teraz cieszyc ciaza.

reklama
Dlatego pisze ze mowie do Wojtusia ale nie mam parcia na konkretna plec :)
Moja kolezanka jak pragnela dziewczynke i jak lekarz powiedzial jej na usg ze bedzie chlopak plakala, ale nie ze szczecia tylko dlatego ze to nie dziewczynka... Mysl o chlopcu przyswajala chyba przez miesiac i sama mowila, ze nie umie sie teraz cieszyc ciaza.

Życzę Wojtusia [emoji7][emoji1307][emoji1307][emoji1307] swoją drogą piękne imię [emoji7][emoji173]️
Żal mi koleżanki, bo napewno nie było jej łatwo [emoji52]

w57v9jcg5391negk.png

Do góry