marcia331
Fanka BB :)
Witam się tutaj. Na chwilę zawitałam na staraczki 2017 i kojarzę już tu kilka dziewczyn. Dzisiaj miałam termin @, zrobiłam test i jest - dwie piękne krechy. Na razie to do mnie nie dociera!! Niby chcieliśmy, ale nie spodziewałam się że się uda. Martwi mnie tylko moja sytuacja zawodowa, bo teraz jest to akurat kiepski moment na ciążę..... i zastanawiam się jak ja to zakomunikuje szefowej!
Na razie jesteście pierwsze które o tym wiedzą. Dzisiaj jestem w pracy na 24h. W domu będę dopiero jutro. Zastanawiam się czy męża informować telefonicznie czy poczekać do jutra. Został w domu z chłopakami i boje się że padnie jak to usłyszy....
Mam nadzieję że wszystkim nam spokojnie miną te 9 miesięcy i we wrześniu wszystkie będziemy tulić nasze maleństwa.
Na razie jesteście pierwsze które o tym wiedzą. Dzisiaj jestem w pracy na 24h. W domu będę dopiero jutro. Zastanawiam się czy męża informować telefonicznie czy poczekać do jutra. Został w domu z chłopakami i boje się że padnie jak to usłyszy....
Mam nadzieję że wszystkim nam spokojnie miną te 9 miesięcy i we wrześniu wszystkie będziemy tulić nasze maleństwa.