reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Witam się tutaj. Na chwilę zawitałam na staraczki 2017 i kojarzę już tu kilka dziewczyn. Dzisiaj miałam termin @, zrobiłam test i jest - dwie piękne krechy. Na razie to do mnie nie dociera!! Niby chcieliśmy, ale nie spodziewałam się że się uda. Martwi mnie tylko moja sytuacja zawodowa, bo teraz jest to akurat kiepski moment na ciążę..... i zastanawiam się jak ja to zakomunikuje szefowej!
Na razie jesteście pierwsze które o tym wiedzą. Dzisiaj jestem w pracy na 24h. W domu będę dopiero jutro. Zastanawiam się czy męża informować telefonicznie czy poczekać do jutra. Został w domu z chłopakami i boje się że padnie jak to usłyszy....
Mam nadzieję że wszystkim nam spokojnie miną te 9 miesięcy i we wrześniu wszystkie będziemy tulić nasze maleństwa.

reklama
leeleeth ja miałam takie bóle wczoraj. Wieczorem to normalnie zwijałam się z bólu i byłam pewna że przy tak silnych bólach @ nie mogę być w ciąży! Na szczęście dzisiaj jest zdecydowanie lepiej i na razie nic nie boli i czuje się dobrze.

Witam się tutaj. Na chwilę zawitałam na staraczki 2017 i kojarzę już tu kilka dziewczyn. Dzisiaj miałam termin @, zrobiłam test i jest - dwie piękne krechy. Na razie to do mnie nie dociera!! Niby chcieliśmy, ale nie spodziewałam się że się uda. Martwi mnie tylko moja sytuacja zawodowa, bo teraz jest to akurat kiepski moment na ciążę..... i zastanawiam się jak ja to zakomunikuje szefowej!
Na razie jesteście pierwsze które o tym wiedzą. Dzisiaj jestem w pracy na 24h. W domu będę dopiero jutro. Zastanawiam się czy męża informować telefonicznie czy poczekać do jutra. Został w domu z chłopakami i boje się że padnie jak to usłyszy....
Mam nadzieję że wszystkim nam spokojnie miną te 9 miesięcy i we wrześniu wszystkie będziemy tulić nasze maleństwa.

Witaj na wrześniowym wąteczku i gratuluję jeszcze raz!
Ciąże maja to do siebie, że pojawiają się znienacka i często w kiepskim momencie [emoji6][emoji16] spokojnych miesięcy

w57v9jcg5391negk.png

No kochane :) teście już wiedzą ich reakcja to "my od świąt przeczuwalismy" i weź tu zrób im niespodziankę :) jeszcze tylko mamci trzeba powiedzieć :) ale ona bardzo się ucieszy :) serio mówię Wam ,że lepiej się czuję,że powiedzieliśmy :D i tak bym tego nie ukryła bo przecież mam L4..

Witaj...
Gratuluje!
Uwierz, dla Twojego pracodawcy nigdy nie bedzie idealnego momentu na Twoja ciaze :) ja jak powiedzialam o ciazy to sie troche nasluchalam ale mam to gdzies.. Jestem na zwolnieniu i nie mam zamiaru sie przejmowac praca :)
A mezowi najlepiej powiedz osobiscie, jesli wytrzymasz oczywiscie :)

Ja też tak miałam dłuższą chwilę, a teraz już się cieszę na przemian z martwię [emoji52]
Mam takie wciąż bóle czy skurcze jak na @ i to mnie bardzo niepokoi, ale wzięłam No spa i poleżałam trochę, więc się wyciszyło. Wy też macie takie bóle ?

w57v9jcg5391negk.png
Ja mam takie bóle ale tylko chwilami. Wcześniej mnie bolało codziennie wieczorem ale lekarz przepisał mi luteine

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry